Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.684
- 14.530
- 2.623
Haydi Cimbombom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok azmış, Avrupa’da visible olmak demekki çok kazandırmıyor.
EPL takımları ve babalar dışında 50 bantlarına çıkabilen kimse yok herhalde.
Harika bir cevap, cok tesekkur ediyorum.Ne demek istediğinizi anlamadım. Doruk kim?![]()
Renktaş evde NFKVAS atkısını aradım bulamayınca anneme sordum. Kışlıkların arasındaymış bulsan fotosunu atacaktım ama yinede. N. F. K. V. A. Sbi nfkvas diyerek sessizliğinizi bozmayacak mısınız heis?
keske sizin gibi yazmayi degil de sadece okumayi tercih etse dedigimiz cok uyemiz var maalesef.Ne demek istediğinizi anlamadım. Doruk kim?ben forumu takip ediyorum özellikle transfer dönemlerinde ama yazmayı değilde okumayı seviyorum. Bazen transfer döneminde yazarım o kadar
Renktaş evde NFKVAS atkısını aradım bulamayınca anneme sordum. Kışlıkların arasındaymış bulsan fotosunu atacaktım ama yinede. N. F. K. V. A. S
Donnarumma bir sene takılıp beles gitmeyi de tercih edebilir.
Mağaradan ayda yılda bir çıkıyor normal bağırması.Bağırmayacaktın Anton artık yerini biliyorum
Tercih meselesi bir şey diyemem.keske sizin gibi yazmayi degil de sadece okumayi tercih etse dedigimiz cok uyemiz var maalesef.
Güzel bir hafta bizi bekliyor renktaşlar