- 27 Ocak 2010
- 139.147
- 105.423
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemfikirim seninle.. ilk iki yıl için birşey demem, rüştünü ispat edememişti hoca. ama 3. Senesinde altyapıya elatması lazım değil miydi? Biz bunu dile getirmesek zerre kadar yol alınmayacak.. eski topçu (Efe için demiyorum bunu) çocukları yerine, bu işe sevdalı ve yetenekli çocukları bulup getirip pohpohlamadan ve menarej esiri yapmadan yetiştirmek gerek. Ez cümle, Okan hoca arda hoca bunu yapmazsa başkaları hiç yapmaz yapamaz… uzattım affola…Bizim alt yapı bizim seviyemiz için kötü. Giren gençlerde bunu görüyorum. Sen torpil de ben yetersiz ilgilenme diyeyim başkası bütçe desin ama bizim alt yapı kötü.
Arda aldı o formayı, şans bulacak, hoca vermeyecek yani, bulmasın da göreyim hocayı… ancak şansı Jankat’a verecek mi, onu görelim.Göreceğiz bakalım bulacak mı bulmayacak mı.
alt yapı konusunda bütçe lazım. ET harici kimse bunu bırak bir şey yapmayı dillendirmedi bile. Doğruysa işte altınordu dan 2 genç alınıyor geçen sene ocakta arda geldi. En basitinden beslenme,ulaşım. Bunu hoca mı karşılayacak yönetim mi?Hemfikirim seninle.. ilk iki yıl için birşey demem, rüştünü ispat edememişti hoca. ama 3. Senesinde altyapıya elatması lazım değil miydi? Biz bunu dile getirmesek zerre kadar yol alınmayacak.. eski topçu (Efe için demiyorum bunu) çocukları yerine, bu işe sevdalı ve yetenekli çocukları bulup getirip pohpohlamadan ve menarej esiri yapmadan yetiştirmek gerek. Ez cümle, Okan hoca arda hoca bunu yapmazsa başkaları hiç yapmaz yapamaz… uzattım affola…
Hoca yaptıracak, yönetim hocanın karşısında artık eskisi gibi tepeden bakamaz. Rüşdünü ispat etti hoca, yönetim emrinde olmak zorunda hocanın… diğer konularda da özellikle ET tespitlerin konusunda sana katılıyorum. İnşallah geç kalınmışsa da bir çalışma gayret vardır. Bakın altınordudan gelen topçu tsyi kabul etmemiş sonra biz devreye girmişiz, yine geç kalmışız yani. Geçen yıl da arsayı bjk alıyordu son anda devreye girdik. Neden bunlardan önce devreye girip almıyoruz, hangi topçu hayır diyecek ki?alt yapı konusunda bütçe lazım. ET harici kimse bunu bırak bir şey yapmayı dillendirmedi bile. Doğruysa işte altınordu dan 2 genç alınıyor geçen sene ocakta arda geldi. En basitinden beslenme,ulaşım. Bunu hoca mı karşılayacak yönetim mi?
Hangi kötü sonuclar Lig başlamadı daha tr futbolu kafayı yemişBeşiktaş, kötü sonuçların ardından Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırabilir. Beşiktaş, şu anda teknik direktör piyasasını yokluyor. (L'Equipe)
Arda unyayi kocaeliye kiralayalim
Gecen sezon sampiyon olduktan sonra ki son 2 mac kimi suclayalim rts?
Kendimizi kandirmayalim arda fln bu sezon da sans bulamaz
IṢik veren tum gencleri istisnasiz böyle kiralik göndermeliyiz
Bence de ama iste hocamiz malesef ṣans vermezdi vermedi de. Insallah arda da hata yapmaz pek inancim olmasadaberat sans verilse super ligde de oynar cogu takimda