Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim alt yapı bizim seviyemiz için kötü. Giren gençlerde bunu görüyorum. Sen torpil de ben yetersiz ilgilenme diyeyim başkası bütçe desin ama bizim alt yapı kötü.
Hemfikirim seninle.. ilk iki yıl için birşey demem, rüştünü ispat edememişti hoca. ama 3. Senesinde altyapıya elatması lazım değil miydi? Biz bunu dile getirmesek zerre kadar yol alınmayacak.. eski topçu (Efe için demiyorum bunu) çocukları yerine, bu işe sevdalı ve yetenekli çocukları bulup getirip pohpohlamadan ve menarej esiri yapmadan yetiştirmek gerek. Ez cümle, Okan hoca arda hoca bunu yapmazsa başkaları hiç yapmaz yapamaz… uzattım affola…

Strasbourg hazırlık maçını tekrar izliyorum , takım sezonun bu döneminde fiziksel olarak geçen senelerden daha iyi görünüyor, genelde sezonun bu zamanlarında ayaklar gitmezdi.

Avrupa'da ön eleme oynamayacağımız için yükleme vs konusunda farklı bir hazırlık programı uygulanıyor olabilir.

Hemfikirim seninle.. ilk iki yıl için birşey demem, rüştünü ispat edememişti hoca. ama 3. Senesinde altyapıya elatması lazım değil miydi? Biz bunu dile getirmesek zerre kadar yol alınmayacak.. eski topçu (Efe için demiyorum bunu) çocukları yerine, bu işe sevdalı ve yetenekli çocukları bulup getirip pohpohlamadan ve menarej esiri yapmadan yetiştirmek gerek. Ez cümle, Okan hoca arda hoca bunu yapmazsa başkaları hiç yapmaz yapamaz… uzattım affola…
alt yapı konusunda bütçe lazım. ET harici kimse bunu bırak bir şey yapmayı dillendirmedi bile. Doğruysa işte altınordu dan 2 genç alınıyor geçen sene ocakta arda geldi. En basitinden beslenme,ulaşım. Bunu hoca mı karşılayacak yönetim mi?

alt yapı konusunda bütçe lazım. ET harici kimse bunu bırak bir şey yapmayı dillendirmedi bile. Doğruysa işte altınordu dan 2 genç alınıyor geçen sene ocakta arda geldi. En basitinden beslenme,ulaşım. Bunu hoca mı karşılayacak yönetim mi?
Hoca yaptıracak, yönetim hocanın karşısında artık eskisi gibi tepeden bakamaz. Rüşdünü ispat etti hoca, yönetim emrinde olmak zorunda hocanın… diğer konularda da özellikle ET tespitlerin konusunda sana katılıyorum. İnşallah geç kalınmışsa da bir çalışma gayret vardır. Bakın altınordudan gelen topçu tsyi kabul etmemiş sonra biz devreye girmişiz, yine geç kalmışız yani. Geçen yıl da arsayı bjk alıyordu son anda devreye girdik. Neden bunlardan önce devreye girip almıyoruz, hangi topçu hayır diyecek ki?

2 Ağustosta elit kaleci ve Osimhen inmezse çok büyük kaos bizi bekler

Beşiktaş, kötü sonuçların ardından Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırabilir. Beşiktaş, şu anda teknik direktör piyasasını yokluyor. (L'Equipe)

Takımı kurdum
Ederson
Singo Davinson Akanji Eren
Lemina Torreira
Sane Bruno BAY
Osimhen

Leroy Saneyi alalı ve herkez Galatasaraya gelmek istiyor diyeli neredeyse 2 ay geçmiş
Ne forvet gelebildi ne kaleci belli lig başliyor yeter

Gesendet von meinem SM-S938B mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt