Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Golovin+ederson+akanji indirmeyen başkan kendine başkan demesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portekiz menajer ağı nelere kadirsin bebe.
SonFb kimi indirdi
5 yılın omurgaları 3 seneye varmadan emekli olacakBu sefer çok ciddiyim renktaşım
Fb gelecek 5 yılın omurgasını yapıyor bu isimlerle
Skriniar-fred-mane-duran 5 sene demir gibi top oynarlar
Dostum inş son olmaz, diğerleri üreme organımda değilSon
Mane
Guessand
Sterling
Den biri diyolla
Evet, Galatasaray kaybettiğinde de belli etmemeye çalışsa da aşırı agresif oluyor. Piyasadaki en aklı başında futbol yorumcusu, ne bizi ne de objektif olmak için başka takımları kayırdığını görmedim. Talisca geleceğinde kötü transfer deme cesaretini gösteren ender insanlardan biriydi. HT Spor ile ana akım medyada da yer almaya başlayacak.bu emre ozcan galatasarayli mi? mantikli konusuyor.
Golovin'i ne yapacakmışız?Golovin+ederson+akanji indirmeyen başkan kendine başkan demesin
Son acayip düstü bi iki senedirDostum inş son olmaz, diğerleri üreme organımda değil
Topçu gibi topçuGolovin'i ne yapacakmışız?
Diğer 3ünden daha fazla skor yapar bizim ligte. Sıralayacak olsamSon acayip düstü bi iki senedir
Edersona okay olan biri olarak söyleyeyim forumu biliyorsam ki biliyorum asil ederson 7 milyon maaşla falan gelirse konusuna sadece yöneticiler yazabilir hiç bir zaman açılmaz küfür kafirden.Donarumma bizim oyunu bozar ayağı iyi kaleci lazım. Ayağı iyi olsun geçen sene Muslera'nın Günay'ın yaptığı kadar da kalecilik yapsın yeter. Donaruma'nın kaleciliğe laf yok ama senelik 10-12 maaş verdiğimiz kalecinin geri pasları taca attığını görünce hepiniz söversiniz burda. Kaleciye o paraları vereceksek Donnaruma'daki gibi bariz defosunun olmaması lazım.
Üç sezon önce topçunun kralıydı. Özellikle geçen sezonun yarısında sakattı, ondan önceki sezon ligde 25 maç 9 sarı kart. Başımıza iş alırız.Topçu gibi topçu
Yunusla rotasyona girecek tarzda bi isim, 40 maç oynasın diye beklemem, yunus 30-35 golovin 20-25 oynasa 10noda yeterÜç sezon önce topçunun kralıydı. Özellikle geçen sezonun yarısında sakattı, ondan önceki sezon ligde 25 maç 9 sarı kart. Başımıza iş alırız.