Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu emre ozcan galatasarayli mi? mantikli konusuyor.
Evet, Galatasaray kaybettiğinde de belli etmemeye çalışsa da aşırı agresif oluyor. Piyasadaki en aklı başında futbol yorumcusu, ne bizi ne de objektif olmak için başka takımları kayırdığını görmedim. Talisca geleceğinde kötü transfer deme cesaretini gösteren ender insanlardan biriydi. HT Spor ile ana akım medyada da yer almaya başlayacak.

Bu arada Socrates'te çok ağır Beşiktaş taraftarı olan Erman Yaşar dâhil hemen hemen herkes oldukça aklıselim yorumculuk yapıyor. Sadece benim hissiyatım süre olarak Fenerbahçe'ye daha fazla süre ayırmaları. Bunun da muhtemelen reytingle alakası var. Her şey iyi giderken çevremdeki Galatasaray taraftarı o kadar da yorumcu ağzına bakmıyor. İşleri kötü giden Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da deli gibi yorumcu dinliyor, soru soruyor, X'te takılıyor. Ona bağlı olduğunu düşünüyorum.

Osimhen
Barış-golovin-sane
Sara-torreira
Jakobs-akanji-sanchez-arda
Ederson​

olum bu donnarumma’ya istediği maaşı verirsek gelecek gibi yoksa ha psg ha city aynı şey, psgye düşük ücrete hayır diyen adam city’e düşük ücrete niye evet desin. ama biz verirsek en çok maaş alan kaleci olur herhalde dünyada.

Şu yeni now yayını izledim. Muhabirleri Asensio ve skrinari alırsa tescilliler orta saha ve sol öne para kalmıyor dedi. Kendileri dedi 103 milyon diye maliyet ikisinin. Bi yüzde 25 ekle yalandır o iki oyuncunun maliyeti 130 milyon. Embesiller tvlerde osimhene bu paralar nereden geliyor diye algı yapıyorlar.

Donarumma bizim oyunu bozar ayağı iyi kaleci lazım. Ayağı iyi olsun geçen sene Muslera'nın Günay'ın yaptığı kadar da kalecilik yapsın yeter. Donaruma'nın kaleciliğe laf yok ama senelik 10-12 maaş verdiğimiz kalecinin geri pasları taca attığını görünce hepiniz söversiniz burda. Kaleciye o paraları vereceksek Donnaruma'daki gibi bariz defosunun olmaması lazım.
Edersona okay olan biri olarak söyleyeyim forumu biliyorsam ki biliyorum asil ederson 7 milyon maaşla falan gelirse konusuna sadece yöneticiler yazabilir hiç bir zaman açılmaz küfür kafirden.

Pazartesine hizli giris yaptik gibi

Üç sezon önce topçunun kralıydı. Özellikle geçen sezonun yarısında sakattı, ondan önceki sezon ligde 25 maç 9 sarı kart. Başımıza iş alırız.
Yunusla rotasyona girecek tarzda bi isim, 40 maç oynasın diye beklemem, yunus 30-35 golovin 20-25 oynasa 10noda yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt