Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.355
- 2.867
- 1.148
Federico valverde yi şanlı formamiz altinda izlemeyi cok isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener almisFederico valverde yi şanlı formamiz altinda izlemeyi cok isterdim
Hahhahha osimhen başka biri olmuş. Yavv yapay zeka aslını değiştirir de forma nike bi de 3 yıldız. Komutu biri değiştirse hayrınaGelecekten geliyorum evet gelecekten...
2 Ağustos 2025 tarihinde oynanan Lazio maçı öncesi Galatasaray futbol kulübü 3 yıldız oyuncuyla gösterişli bir imza töreni düzenledi.Taraftar tarihi anlara tanıklık etti. Fotoğrafı bizzat kendim çektim buyurunuz! Lütfen emeğe saygı!
Ekli dosyayı görüntüle 296437
Çöptü zatenFener almis
Kaç yılından geliyon azcık iddia tüyosu vs verde zenginleşekGelecekten geliyorum evet gelecekten...
2 Ağustos 2025 tarihinde oynanan Lazio maçı öncesi Galatasaray futbol kulübü 3 yıldız oyuncuyla gösterişli bir imza töreni düzenledi.Taraftar tarihi anlara tanıklık etti. Fotoğrafı bizzat kendim çektim buyurunuz! Lütfen emeğe saygı!
Ekli dosyayı görüntüle 296437

Ins vinicius değildirFb oyuncuyu indirmis diyolla
Money talksTwitterda alta bri yorum yapmış bu adamın tek vasfı hulyayi tokmaklamak diye. Kim çıkarıyor nerden geliyor bunlar diye

Bir hafta yeterli miKaç yılından geliyon azcık iddia tüyosu vs verde zenginleşek![]()
sen kötü ne demek biliyor musun vasat ayrı kelime kötü ayrı kelime kötü diyorsan futbol konuşmayalım
O zaman büyük bir oyuncu değil mi? Büyük oyuncu olsa haberleri illa çıkardı herhalde yada TR'de tatilini yapan biri de olabilir.Fb oyuncuyu indirmis diyolla
Mane olabilirI
Ins vinicius değildir
Hahhahha osimhen başka biri olmuş. Yavv yapay zeka aslını değiştirir de forma nike bi de 3 yıldız. Komutu biri değiştirse hayrına![]()
Bilmiyorum bi halt anlamadim bi saattir noluyo bunlarda.O zaman büyük bir oyuncu değil mi? Büyük oyuncu olsa haberleri illa çıkardı herhalde yada TR'de tatilini yapan biri de olabilir.