Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecekten geliyorum evet gelecekten...

2 Ağustos 2025 tarihinde oynanan Lazio maçı öncesi Galatasaray futbol kulübü 3 yıldız oyuncuyla gösterişli bir imza töreni düzenledi.Taraftar tarihi anlara tanıklık etti. Fotoğrafı bizzat kendim çektim buyurunuz! Lütfen emeğe saygı!

file_0000000022b462468136da1fb330cbd0.webp

GS, chelsea manutd felandan fazla teklif edecek donnaya diyo

2 Ağustos 2025 tarihinde oynanan Lazio maçı öncesi Galatasaray futbol kulübü 3 yıldız oyuncuyla gösterişli bir imza töreni düzenledi.Taraftar tarihi anlara tanıklık etti. Fotoğrafı bizzat kendim çektim buyurunuz! Lütfen emeğe saygı!

Ekli dosyayı görüntüle 296437
Hahhahha osimhen başka biri olmuş. Yavv yapay zeka aslını değiştirir de forma nike bi de 3 yıldız. Komutu biri değiştirse hayrına 😅

Ekli dosyayı görüntüle 296437
Kaç yılından geliyon azcık iddia tüyosu vs verde zenginleşek :asd:

Fb oyuncuyu indirmis diyolla

O biraz kimle kiyasladigimza bağlı edersonla kiyaliyorsak ayak yonunden kotu, muslera ile kiyasliyorsak benzerdir asagi yukari vs gibi.
sen kötü ne demek biliyor musun vasat ayrı kelime kötü ayrı kelime kötü diyorsan futbol konuşmayalım

O zaman büyük bir oyuncu değil mi? Büyük oyuncu olsa haberleri illa çıkardı herhalde yada TR'de tatilini yapan biri de olabilir.
Bilmiyorum bi halt anlamadim bi saattir noluyo bunlarda.
Stadin isiklari da acikmis bi saattir bunlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt