Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma'nın biraz paracı olduğu doğru ama para uğruna tamamen Avrupa kupalarından kopmaya razı olacağı anlamına gelmez. Osimhen de mesela İngiliz kulüplerinden yıldız statüsünde maaş istedi, indirim asla yapmadı ama tutup bizim 2-3 katımız veren Araplar'a da gitmedi.
osimhen istisna bir durum ama , icardi benzeri hatta

burada geçirdiği bir sezondan sonra çok sağlam bağ kurdukları aşikar.

Donnaruma için benzerini beklemem , Milan'dan da ayrılığını insanlar böyle yazıp çiziyor. orda benzetme yapamam.

bilinmez tabii ama ilk yazıldığından beri %1 falan ihtimal veriyorum.

14 yabancı:

1. Ederson / Donnarumma
2. Sanchez
3. Singo/Akanji
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina
7. Sara
8. Sallai
9. Sane
10. İcardi
11. Osimhen
+
12. Jelert / 2002 sonrası (+2-Orta Saha)
13. Sağ Bek
14. 2002 sonrası (+2) / Forvet

Jelert giderse 3 transfer kalırsa 2 takviye daha gelir Kaleci ve stoper hariç.

150 milyon euroluk çıkışı ödemezsek Leao'yu alamıyoruz bunu artık anlayın yav.Ne fener ne biz 150m euro çıkışı vermezsen alamazsın bu kadar basit.Allegri beğeniyor,istiyor,önem veriyor 150yi vermediğin sürece göndermez adamlar.Leao fırsatı falan da yok ,hiçbir zaman da olmayacak Allegri göndermeyecek , seneye Milan'ın en önemli oyuncusu olacak

i%C5%9Fte-b%C3%B6yle-am%C4%B1na-koyay%C4%B1m-i%C5%9Fte-b%C3%B6yle-amk.gif

İsim vermedim olmadığına göre mesele kapanmıştır. Lakin beklemede olduğumuzu biliyorum. Bizzatihi yönetimden birinden aldım bu bilgiyi ve olacağına da ihtimal vermiyorum.
Abi isim versen ne olacak ki 2 günlük üye değilsin ki. Duyduysan duymuşsundur birinden. Biz sana inanırız.

osimhen istisna bir durum ama , icardi benzeri hatta

burada geçirdiği bir sezondan sonra çok sağlam bağ kurdukları aşikar.

Donnaruma için benzerini beklemem , Milan'dan da ayrılığını insanlar böyle yazıp çiziyor. orda benzetme yapamam.

bilinmez tabii ama ilk yazıldığından beri %1 falan ihtimal veriyorum.

İhtimal bence de düşük AMA yani "bize geleceğine kesin daha çok para veren Araplar'a gider" teorisi de geçerli değil. Arabistan'a göre iki büyük avantajımız var; 1. Avrupa'dayız, hatta CL'deyiz ve hani o da gelirse bu seneki kadromuzla en azından kağıt üstünde trışkadan değil, iddialı şekilde oradayız. 2. Arabistan'a göre çok daha iyi bir şehir ortamı vaat ediyoruz. Sadece kendisi değil ailesi için de.

Yani bir oyuncunun bizi Arabistan'a tercih etmesi için (tabi elbette yine eğer çok iyi maaş verirsek) ille de 1 sene kiralık geçirip aşık olması gerekmez. Elbette orayı da tercih edebilir 2 katı kazanmak için ama bu iki faktör de ağır basabilir. Hele burada tanıdığı referans olabilecek topçular vs varsa.

Abi isim versen ne olacak ki 2 günlük üye değilsin ki. Duyduysan duymuşsundur birinden. Biz sana inanırız.
Yok yav burada taşak mevzusu olmak istemiyorum ki zaten bende imkansız olarak gördüğümü muhatabıma ve Furkan Korkmaz kardeşime söyledim. Hatta Cihan'da biliyor. İmkansız bir şey ama yine düşeş atabiliriz dedi muhatabımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt