Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli Forum Üyeleri,

Transfer nöbeti sürecinde, forumumuzun sağlıklı ve güvenilir bir bilgi paylaşım ortamı olması için hepimizin sorumluluk alması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Yalan, manipülatif ve yanıltıcı haberler paylaşmak kesinlikle yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler, nöbetten çıkarılma cezası ile karşı karşıya kalmıştır ve bu durumun tekrarlanmaması için herkesin daha dikkatli olmasını rica ediyoruz.
Forumun düzenini ve bilgi kalitesini korumak için lütfen yalnızca doğru, güvenilir ve doğrulanabilir bilgileri paylaşalım. Şüpheli veya yanıltıcı içeriklerle karşılaştığınızda, "Raporla" butonunu kullanarak yöneticilere bildirimde bulunmanız, moderasyon ekibimize büyük destek sağlayacaktır. Bu sayede, forumumuzun daha temiz ve güvenilir bir ortam olmasına hep birlikte katkıda bulunabiliriz.Herkese keyifli ve sorumlu bir transfer nöbeti dileriz!

Saygılar,
[Forum Yönetimi]​

osimhen: imzaladım akşam istanbuldayım

alex1907 twit: göbeklitepede 7000 yıllık yazı bulunmuş osimhen yattı yazıyor

gsc: ulan beceriksiz yönetim nasıl bitiremediniz şu işi yattı sonunda

1 senede Dursun Özbek algın(m)ız çok değişti. Aslında içten içe hepimiz biliyoruz ki böyle bir rezalete bir başkan imza atacaksa o başkan Dursun Özbek'tir. Hafife almamak lazım. Erden Timur başkan olsaydı kimse inanmazdı mesela böyle söylentilere...

%70'i satılmış. Kalan %30'u nasıl 50-60m dolar edecek acaba. İnternette 1+1 daire 15m ilan var. Tahminim binanın alt tarafında dükkanlar da var. O bölgede ticari alan daha fazla eder. Ama yine 50-60 kulağa çok geliyor.
Elimizde kalanların hepsi 3+1, 2+1 ise ancak o zaman o paraya yakın bir gelir olabilir.

1 senede Dursun Özbek algın(m)ız çok değişti. Aslında içten içe hepimiz biliyoruz ki böyle bir rezalete bir başkan imza atacaksa o başkan Dursun Özbek'tir. Hafife almamak lazım. Erden Timur başkan olsaydı kimse inanmazdı mesela böyle söylentilere...
transferin içinde dözbek bulunmadığı için rahatım zaten ben

1000036648.webp

1000036649.webp

Jr mı

Osimhen nerde kaleci nerde defans nerde transferler nerdeeeee delircem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

transferin içinde dözbek bulunmadığı için rahatım zaten ben

Altındakiler de onun kafadan ve ekolden adamlar. Kavukçu Osimhen'den dolayı biraz ayrılıp hypelandı ama geçen sene ona da Hatipoğlu ile aynı cümlede sövülüyordu. Ben de etekleri tutuşturmadım sırf whatsapp mesajında geyiğine öyle bir şey söylenmiş diye yanlış anlaşılmasın ama bugün yarın yurt dışından da "pürüz var" haberleri gelmeye başlasa çok şaşırmam. Hatta ben zaten kendi kendime "ulan bir rezillik çıkmasa bari buradan sonra" diye minik minik endişeleniyordum zaten kaç gündür...

Altındakiler de onun kafadan ve ekolden adamlar. Kavukçu Osimhen'den dolayı biraz ayrılıp hypelandı ama geçen sene ona da Hatipoğlu ile aynı cümlede sövülüyordu. Ben de etekleri tutuşturmadım sırf whatsapp mesajında geyiğine öyle bir şey söylenmiş diye yanlış anlaşılmasın ama bugün yarın yurt dışından da "pürüz var" haberleri gelmeye başlasa çok şaşırmam. Hatta ben zaten kendi kendime "ulan bir rezillik çıkmasa bari buradan sonra" diye minik minik endişeleniyordum zaten kaç gündür...
müsterih olalım victor ağabey iş bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt