Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.362
- 2.876
- 1.148
Derhal aramiza katilma vakti geldi de geciyor bile diyebilirmiyiz.Lagostadir muhtemelen rtaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derhal aramiza katilma vakti geldi de geciyor bile diyebilirmiyiz.Lagostadir muhtemelen rtaş.
Mesela Konstantinos Tzolakis var TM de 10 milyon bons yazıyor de ki 20 milyon. Bu adamı 2,5 milyona oynatırsın. 22 yaşında. 3 sene sonra satsan zaten bonservisini çıkarma şansın var. Donnarumma ve benzerlerinin son sahibi olursun.Ben tartışma niyetiyle yazmadım. Sadece aklında bonservisini vererek transfer edebileceğimiz, maks 4m maaşı ve Türkiye'ye gelmeyi kabul edecek ve aynı zamanda hepimizi tatmin edebilecek seviyede net bir kaleci var mı diye sordum.
Vergi %40, düşük falan değil.Muslera 3 buçuk alıyordu ve biz çok diyorduk. Şimdi ne olduda "4 versek kaleci mi gelirmiş" noktasına geldik?
10 milyon üstü alan Donnarumma'nın yerine PSG Chavalier'i aldı. Onun ücreti de maximum 3 - 4 net olur. Bizde vergi olayı düşük. Yani adam Avrupa'daki maaşının yarısına gelse aynı parayı kazanmış oluyor.
Dediğim gibi asıl soru şu, ne oldu da biz 12 milyon Euro kaleci maaşını normal görebilir olduk? Borçsuz kalınca şuurumuzu mu yitirdik renkdaşım? Bu kafayla aynı borcu 5 seneye tekrar yaparız.
Chevalier i aldılar sayılır o gerceklestiginde ayrilmama imkani yok yedek olmaz çunku. Campos haberi o fabrice in ki belli bonservis vs olaylarında sıkı adam.Donna 1 sene daha psg'de kalır seneye imza ücretini alıp öyle gider bir takıma.
www.instagram.com
Nolmuş buna?
topu tüfeği burada bırakır artıkGereksiz olmuş
1 yıl uzatılabilirdi
Anladım. %20 ye denk geliyor. Yarısını geri alıyorsan o muhkkak bir yerden düşülüyordur yani senden çıkıyor gibi görünse de başka bir harcama kaleminden düşülüyor. Ticaretten biliyorum onu direk %20 sayabiliriz.Vergi %40, düşük falan değil.
%20sini geri alıyorsun farklı taahhütlerle ama o para senden her türlü çıkmış oluyor.