Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Ya Allah seni ne yapmasin beMorata kaliyosa Osi iptal mi oldu? Nasi garanti verdik oynamaya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Allah seni ne yapmasin beMorata kaliyosa Osi iptal mi oldu? Nasi garanti verdik oynamaya?
bizden veya başka takımlardan 15-20 koparmak varken çok lüks olur. şövalye'nin bonservis ücretinde kullanırlar.Bedavaya gitti zaten. Bir kaybı olmaz parisin
Bu kaynak güvenilir bir kaynak değil. Sanırım istediğimiz parayı vermiyor henüz Milan biz Morata'dan verdiğimiz kiralama parasının hepsini istiyoruz sanırım.Morata kalıyor sanırım (TuttoMercato)
Haber girmiş

şövalye 1 sene donnaruma arkasında bekleyecekFabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .
Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.
çok saçma değil mi
bide DK senesi.
avrupada maximum çıkış yapmış kaleci bunu ister mi gerçekten,40 M veriyorlar yani.şövalye 1 sene donnaruma arkasında bekleyecek
Osimhen için cumalar hic bitmiyor. As kaleci yok sag bek agliyor 10 numara lazım stoper lazım hic bir gelişme yok. Yönetim rezalet yönetiyor transfer dönemini
Fabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .
Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.
çok saçma değil mi
bide DK senesi.
Osimhen oldu...onu geçelim, endişeye gerek yok.Mal yerine konuluyoruz, ağustos geldi hala osimhen yok hala osimhene göre transfer stratejisi olacak deniyor
Bok gibi yönetiliyoruz, bu seneden hiç ğmidim yok
Osimhen de olmazsa zaten direkt seçime gideriz
Bu yaz çok fazla falsosu oldu Avrupa piyasasında.Fabrizio ''Osimhen kesinlikte Galatasaray'da kalmayacak'' yorumunda patladığı gibi bir güzel patlasa enfes olurdu.