Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en iyi kalecisi dünya kupası senesi yedek mi oturacak ağlama Fabrizio alacağız.

Fabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .

Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.

çok saçma değil mi

bide DK senesi.
şövalye 1 sene donnaruma arkasında bekleyecek

Osimhen için cumalar hic bitmiyor. As kaleci yok sag bek agliyor 10 numara lazım stoper lazım hic bir gelişme yok. Yönetim rezalet yönetiyor transfer dönemini

İnanılmaz uyanıklar, yangın bile çıkarttıramayacak şekilde manipüle ettiler tüm süreci. Sane'nin erkenden alınması Osimhen'e süre tanıdı, donnalar sinkolarda sabrımızı diri tuttu, öyle isimler ortaya atıyorlar ki 5 gün ona odaklanıyorsun kafadan. Okan bile yayında galatasaray taraftarı gerektiğinde beklemeyi biliyormuş falan dedi herifte şaşırmış ortalıkta ses seda olmamasına.

İmza parasini gözüne kestirdiyse kalir ne olacak. Milli forması garanti zaten.

Mal yerine konuluyoruz, ağustos geldi hala osimhen yok hala osimhene göre transfer stratejisi olacak deniyor

Bok gibi yönetiliyoruz, bu seneden hiç ğmidim yok

Osimhen de olmazsa zaten direkt seçime gideriz
Osimhen oldu...onu geçelim, endişeye gerek yok.

fakat bu yönetimin diğer konularda hiç bir şey yapmdığı gerçeğini örtmüyor. kaleci konusunda süreçleri getirirsin bir yerlere , diyalogları sıcak tutarsın, Osimhende artık her şey tamam gibiyken oradaki süreci devam ettirirsin.

burda sınıfta kaldıkları çok açık.

hatip her zamanki gibi Fail ötesi.

Osimhenin açıklanmadıgı her gün ben
7724d12d-393a-4901-be0b-6207269f9614.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt