Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.956
- 20.643
- 2.663
Günaydın beyler, iyi nöbetler 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan duyumun hastasıyız
Alsa da sallanacak bi yönetim icin alamazsa tabiki sallanirdonnarumma alınamadı diye yönetime mi sallayacaksınız
yalan duyumun hastasıyız
Alsa da sallanacak bi yönetim icin alamazsa tabiki sallanir
Haberleri salmadan önce dusunecekler
Yok sommer istendigi an imzalanacak konumda, dur dur ederson firsati cikti onu kovalayalim. Edersonla her konuda anlasildi, city ile anlasilirsa ederson gelecek. Yok ya daha neler donnaruma firsati cikti ederson beklesin hele donnaruma icin ugrasalim
Sonuc hic biri de olmazsa napalim BARI FC?
HmmmMuslera’dan Ederson’a geçiş, Galatasaray’a çağdaş kaleciliğin apotheosis’ini sunuyor. Ederson’ın top distribüsyonu, sangfroid duruşu ve taktik polivalansı, Muslera’nın refleksif dehasına kıyasla oyunu domine eden bir katalizör. Muslera efsanevi bir palimpsest, ama Ederson’ın modern futbola adapsiyonu, takımın proaktif sinerjisini ve Şampiyonlar Ligi’nde kompetitifliğini maksimize ediyor. Kısaca: Ederson, kaleyi korurken oyunu inşa eden bir maestro.
kaç para istiyorlar atboku için?ATUBOLUUUUUUUUUUUU NOLURRRR LÜTfENNNNNNNN. Kac aydir diyorum
Nübel stuttgartda kiralik
Baumann olursa baslaril böyle ise (hoffenheim)
kral fransadan sıkılmışlar diyorlar safanov psgde yavSosyal medyada safanov için psg'nin kolaylık sağlayacağı yazılıyordu
Acaba o olabilir mi
Ben şahsen isterim
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Napoli izni vermiş duyuru için.osinin abisi bu sabah istanbula gelmiş
avukatıda gelmişdir muhtemelen
via scofield
bugün ki toplantıya katılacak sanırım
15-25kaç para istiyorlar atboku için?