Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.996
- 8.053
- 1.233
bu yorumları bunlara menajerler yaptırıyor herhalde artık emin oldum bir oyuncunun iyi olması bizim oyun sistemimize uyacağı anlamına gelmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Victor Osimhen le şuan kiyaslanabilecek hiçbir transfer yok.Ariel Ortega o dönemde Arjantin'den geldi önemli bir yetenekti ancak kendini Dünya futboluna kabul ettirmemis bir oyuncu olarak kalacak.Anelka transferi Orteganin önündedir bu arada.Anelka bir nevi Ortega ile aynı kaderi paylaştı kendini kabul ettiremedi Dünya futbolunaAriel ortega mı daha büyük transferdi bu mu acaba
Ariel ortega mı daha büyük transferdi bu mu acaba
Zam yok gibiZam oranlariniz aciklandi mi üstad
Haberi ben yapmadim ki .dNiye versinler 25 m euroluk adamı
Dünyanın en iyi sağ beki de olsa o boyla o iş olmazUlan yeter yaw. Dodo için kanat bek diyorlar
Her hafta ya da sikca degil tabiki de, ara sira serie a da izliyorumMusapım fioyu mu izliyon sen
ortega geldiğinde eşek muamelesi yaptık biz yahuO dönem cok ses getirmisti ama üstad
İhtiyarlar hatirlar
Bunu sormuştum, cevap Hagi çıkmış iditr’ye gelmis gecmis en büyük topcu iniyor bugun abi fena heyecan sardı ya