Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.314
- 17.965
- 2.228
seni mutlu edebilecek birşey yok mu renktaşartık her yol Berke Özer'e gidiyor , kavukçu yada hatip sağ olsunlar kimin daha çok emeği olduysa bu işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni mutlu edebilecek birşey yok mu renktaşartık her yol Berke Özer'e gidiyor , kavukçu yada hatip sağ olsunlar kimin daha çok emeği olduysa bu işte
Minik enzo fernandez ciksa daha iyiUçaktan Ciro çıkabilir
Lammens ve Tzolakis bizim seviyeden ziyade Bundesliga ya Eredivise orta sıra takımları için uygun profil gibi geliyor bana nedense.
var bugün Donnarumma gelsin çok mutlu olurumseni mutlu edebilecek birşey yok mu renktaş
Keramettin abi yasakladığı için süre veremiyorum ama ben olumlu biteceğini düşünüyorumvar bugün Donnarumma gelsin çok mutlu olurum
Ulan Rodrygo diyorum tınlamıyorsunBen hiç mutlu olamayacak miyim
Neden beni sevindiren bir gelişme yok
Ve yine bonus vb. hiç yokmuş gibi davranıyorlar GS'de her detayı verirlerken. Seten'de böyle geçen sene boyu Dzeko 4.2 alıyor diyordu ne hikmetse Dzeko gidince 7.5 aldığı ortaya çıktı. Nesyri falanda böyle bunlarda 7 alıyor ama 4.5 diyorlar.Ha ha Skriniar 4 sene
Akrebim ben kiskaclarim varUlan Rodrygo diyorum tınlamıyorsun
Sen ikizlersin mutlu olamazsın
Haberleri önceden almak için <--- TakipYayın ertelenir bence, Osi varken kim izleyecek yayını![]()
Ulu müneccim Nisan ayının başlarında doğanlar mutlu olabilir miAkrebim ben kiskaclarim var