Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan uçağın olduğu yer freiburga yakınsa atboku için mi uğraşıyoruz acaba

Eğer gerçekten stoper oynayabilen bir sağ bek transfer edilecekse örneğin Singo gibi sağ kanadın sahibi Sane 'den ziyade Barış olmalı gibi geliyor bana. Hı yok klasik 4-2-3-1 & 4-3-3 gibi düzenlerde devam edeceksek solda Barış sağda Sane ikilisi devam eder. Bekleri tüm çizgi boyunca kullandırdığımız oyuna genişlik kattığımız bir düzende ise sağ bek Singo tarzında değil de Boey tarzında birisi olacaktır. O yüzden Okan Hoca'nın sağ bek tercihi tamamıyla önümzüdeki senenin oyun planını da gösterecektir.

gurbetçi arkadaşlar galatasaray için döner parasını çok görmüş hea

RIZIKlarınızdan mı kesildi o para RIZIKLArınızı almak istemeyiz

O değilde transfermarkt denen aşağılık oluşum bakalım Osimhen'in değerini kaça düşürecek?

Benim tahminim 40 milyon € civarlarına çekerler. Bizde kaldığı her sene de 5-10'ar değerini düşürmeye devam ederler.

Berkeeee mi

genç kalecimi alayım

Yahu kardeşim singo sağ bek ve stoper pozisyonunda oynayabiliyor diye biz iki farklı pozisyonu nasıl ikame etmiş oluyoruz, bana bi deyverin hele

Bu adam maç içinde aynı anda hem stoper hem sağ bek pozisyonunda oynayamayacağına göre, aynı anda iki yerde bulunamayacağına göre, tabi bir quantum nesnesi değilse nasıl olacak bu iş.

Bizim nicel olarak hem stoper, hem de sağ beke ihtiyacımız var. 2 tane 2.

Forumumuzun kolpacisi vinicius tan sonra donnarumayi da transfer etmis bize. Eli degmisken orta sahaya da valverdeyi getirse

v. haydar bey

size tshirt satmak için evinize gelip işportacılık yapmak isterdim ama vaktim yok

Ben makul talebimi belirtmişken gelip topa giren sensin. "Nasıl eleştirirsiniz GS-Store ürün yelpazesini, beğenmesen de kendin giymesen de ille alacaksın" demeye vaktin vardı az önce... Hadi bak işine madem, gözüm görmesin... Bir daha dandik sığ yargılamalarını yapmadan önce iki de değil, 3-4 kere düşün...

O değilde transfermarkt denen aşağılık oluşum bakalım Osimhen'in değerini kaça düşürecek?

Benim tahminim 40 milyon € civarlarına çekerler. Bizde kaldığı her sene de 5-10'ar değerini düşürmeye devam ederler.
Bütün allahsızlara boykot
Bunlar için hususi Twitter'da gündem yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt