- 9 Ağustos 2011
- 59.448
- 34.138
- 3.408
Güzel hareket
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol stoper amirimEderson
Singo
Orta saha
baska lazim mi?
bu müthiş de bayadır bedeni yoktu
DonnarummaKimi bekliyorsun
Tekrar geciyorum
O muhtemelen bize saplanacak bu arada ya. Öyle bir enerji geliyor bana bir sergen olmasak daAlayım Rodrygo'yu
Olur olur genç pişecek adam da isterimGiden olmadiktan sonra bir kanat transferi fazlalik olur.

Ederson
Akanji
Ilkay
Bunlar osimhenle kıyaslanamaz.ama donnaruma ve bernardo silva kiyaslanir
ben fazla hak sahibi yapıldıklarını düşünüyorum. Ga taraftarını sadece kendileri sanan adam bunlar. Stada gelip bağırmakla olmamalı bu işler sadece. Kulüp bunlara ciddi miktar bilet veriyor bunlarda satıyor. Parası nereye gidiyor soru işareti? Bildiğin karaborsa işi yaparak maddi kazanç sağlıyorlar ve bunu kendilerine hak görüyorlar. Bizzat şahidim yazdıklarıma. 800tl lik yeri 4000tl ye direkt tc ye tanımlama gücüne sahip bu adamlar. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Bir gün gelir de umarım pişman olmayız bunlara verilen güç kaynaklı.
Stadta da 3dk da bir üçlü çekmek mesele değil. Rakip hayvan gibi baskı kurmuş saldııırr gs tezahüratı tutan adamlar bunlar. Maçla alakaları kopuyor yani çoğu zaman.