Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke yıldızsız forma da satsalar

IMG_7783.webp

ben fazla hak sahibi yapıldıklarını düşünüyorum. Ga taraftarını sadece kendileri sanan adam bunlar. Stada gelip bağırmakla olmamalı bu işler sadece. Kulüp bunlara ciddi miktar bilet veriyor bunlarda satıyor. Parası nereye gidiyor soru işareti? Bildiğin karaborsa işi yaparak maddi kazanç sağlıyorlar ve bunu kendilerine hak görüyorlar. Bizzat şahidim yazdıklarıma. 800tl lik yeri 4000tl ye direkt tc ye tanımlama gücüne sahip bu adamlar. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Bir gün gelir de umarım pişman olmayız bunlara verilen güç kaynaklı.
Stadta da 3dk da bir üçlü çekmek mesele değil. Rakip hayvan gibi baskı kurmuş saldııırr gs tezahüratı tutan adamlar bunlar. Maçla alakaları kopuyor yani çoğu zaman.

Gercekci olmak lazim ultraaaslan uyesisin diye kimse maas vermiyor belli kisiler disinda . Bu cocuklar kendini bu yola adamis her deplasmana gidenler var bunu 8-5 mesaili efendi durust adamlarin yapmasini beklemiyorum.. Zaten genel olarak baktiginda taraftar grubu profilleri az cok belli ..
Kulubun fazla olanak vermesi hususunda katiliyorum bunun bir siniri olmali mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt