Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçmalamış
Koskoca GS başkanı 'Rezan para ver' mi diyecek
Madem bir laf ettin arkasında dur. Git bağışla kulübe 2.5 milyonu
Davet mi bekliyorsun
Geldiğimiz noktada geçmişte çok uzun yıllar mesleki ve özel hukukumuz olan Sevgili başkanımız Dursun abi beni arayıp, bu konuda yardım ve katkı isterse, ben bu konudaki sözümün arkasındayım. Galatasarayımız için seve seve yardım ederim ve sponsorluğumu yaparım.

Hiç hoş bir cümle değil.

Bunların arkasına ilkay gibi vizyonu 20 olan bi adam şart

Acil bitirmeliler bu transferi

Edersonla beraber gelmeli
İlkay da olur genç pırpır Mertens tipi biri de olur mutlaka o bölgede rotasyona girecek ceza sahasına koşu atan bir oyuncu lazım İcardi 10 oynar Sane 10 oynar diye orayı boş geçemeyiz

Rezan Epözdemir: Dursun Özbek beni arayıp kurbanin oliym 3-5 bir şey at ocağına düştüm Rezan derse elbette sözümü tutar ve sponsorluğumu yaparım.

Rezan biliyor bu arada evet ver lan 2.5 milyonu demeyeceğini dursunun boş beleş sallıyor laf salatası.

Ederson geldi ise Singo + çok para yoksa Başak'taki stoperi alalım.
Sonra olursa orta saha alalım

Rezan Bey çok istekliyse öyle başkan beni ararsa falan demesin, gidip istediği bir GSStore'dan 2.5m€ değerinde ürünler satın alıp dağıtabilir. Yardım gerekliyse başkan beni arayabilir gibi cümleler hoş değil.
Başkan beni arasın, yardıma ihtiyacımız var, sana muhtacız Murat desin, rica etsin, 75 milyon euro bağışlarım, sen ne kadar bağışlarsın Aras?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt