- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
kavukçu mu rezan mı hangi taraftasın?rezan beyin mal varlığı bir hayli var onun için para değil 2.5
mesele farklı mesele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavukçu mu rezan mı hangi taraftasın?rezan beyin mal varlığı bir hayli var onun için para değil 2.5
mesele farklı mesele
Geldiğimiz noktada geçmişte çok uzun yıllar mesleki ve özel hukukumuz olan Sevgili başkanımız Dursun abi beni arayıp, bu konuda yardım ve katkı isterse, ben bu konudaki sözümün arkasındayım. Galatasarayımız için seve seve yardım ederim ve sponsorluğumu yaparım.Saçmalamış
Koskoca GS başkanı 'Rezan para ver' mi diyecek
Madem bir laf ettin arkasında dur. Git bağışla kulübe 2.5 milyonu
Davet mi bekliyorsun
İlkay da olur genç pırpır Mertens tipi biri de olur mutlaka o bölgede rotasyona girecek ceza sahasına koşu atan bir oyuncu lazım İcardi 10 oynar Sane 10 oynar diye orayı boş geçemeyizBunların arkasına ilkay gibi vizyonu 20 olan bi adam şart
Acil bitirmeliler bu transferi
Edersonla beraber gelmeli
Bunada çook gicik oldumTaraftarı da düzgün bir açıyla göstermiyorlar
Trossard fena yakışırİlkay da olur genç pırpır Mertens tipi biri de olur mutlaka o bölgede rotasyona girecek ceza sahasına koşu atan bir oyuncu lazım İcardi 10 oynar Sane 10 oynar diye orayı boş geçemeyiz
Rezan ne şovmen herif ya tam boşboğaz
bir isim daha var ama yasaklı kaynak ile alakalı olduğu için yazmıcam sonra sürekli ban yiyorumTrossard fena yakışır
Çekmedi mi?Eve üçlü çektirsek daha tuhaf olurdu bence...
Başkan beni arasın, yardıma ihtiyacımız var, sana muhtacız Murat desin, rica etsin, 75 milyon euro bağışlarım, sen ne kadar bağışlarsın Aras?Rezan Bey çok istekliyse öyle başkan beni ararsa falan demesin, gidip istediği bir GSStore'dan 2.5m€ değerinde ürünler satın alıp dağıtabilir. Yardım gerekliyse başkan beni arayabilir gibi cümleler hoş değil.