Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert kayarr neden korkutuyosun bizi
hocam dün youtube'dan berk göl ile ılgaz çınar yayında söyledi, antep ilk maçında oynamayacak cezasından dolayı diye. şimdi de arattım google'dan , karşıma bu haber çıktı.

ortalığı ateşe vermiş gibi olmayım da :D umarım berk göl ve ılgaz çınar yanlış biliyordur, haber de kolpadır. bildiğim bir şey yok. gördüğüm aktardım yalnızca :D

bitmiş oyunun cezası mı sarkıtılır yaw.
Sari kart ozelinde bana cok sacma geliyor.

Kirmiziyi anlarim(direkt kirmizi-sportmenlik disi)
Ve tff ceza vermistir fln.

Sarilar devam etmez diye biliyorum, hatta boyle oldugunun muhabbetini yapmistik sezon icinde sanki ya

Gecen yil puan kaybettigimiz maclara baktim ..
- 2 k.pasa maci kendi salakligimiz
-Eyup maci top kaleye girmedi resmen berke kurtaris rekoru kirdi
- hatayi soylemeye gerek yok 5 hafta once kume dusen bir takima puan verdik
- bjk maci frankowski dengesizi bedavadan atildi..

Evimizdeki fener beraberligi disinda puan verdigimiz tum maclar kendi hatamizdan olmus.. Tabi ki her maci kazanamazsin formsuzluk vs olur ama bizimkiler cidden can sıkıcıydı

Davinson Sanchez
Viktor Nelsson
Carlos Cuesta
Ismail Jakobs
Derrick Köhn
Elijas Jelert
Przemyslaw Frankowski
Lucas Torreira
Mario Lemina
Gabriel Sara
Nicolo Zaniolo
Leroy Sane
Roland Sallai
Alvaro Morata
Mauro Icardi
Victor Osimhen (16)

Kaleci/Stoper/Sağbek ile 19 edecek.

Frankowski/Cuesta/Köhn/Jelert/Nelsson/Morata/Zaniolo ile 12'ye ineceğiz

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Gecen yil puan kaybettigimiz maclara baktim ..
- 2 k.pasa maci kendi salakligimiz
-Eyup maci top kaleye girmedi resmen berke kurtaris rekoru kirdi
- hatayi soylemeye gerek yok 5 hafta once kume dusen bir takima puan verdik
- bjk maci frankowski dengesizi bedavadan atildi..

Evimizdeki fener beraberligi disinda puan verdigimiz tum maclar kendi hatamizdan olmus.. Tabi ki her maci kazanamazsin formsuzluk vs olur ama bizimkiler cidden can sıkıcıydı

hele 2 kasımpaşa maçı da dün gibi aklımda, 3-1'den dakka 80den sonra 3-3 yaptırdık ilk maçı. 7-8 olacak maç 3-0'dan sonra 2. yarı tamamen geri çekilmiştik ve top tutamamıştık.
2. maç zar zor 3-2 ye çevirmiştik osimhen sayesinde, cuesta denen eşşek saçma sapan penaltıyla maça tekrar ortak etti kasımpaşayı.
hatay düştü de kurtulduk, her sene deplasmanda puan verdiğimiz bi takımdı nerdeyse. bu sene küme düşmeseler deplasmanda yine çelme takarlardı :D ruh hastaları bir tek bizim maçta oynuyordu :D

geçen sene kasımpaşa maçlarından daha çok içimi yakan bir maç var , ömrüm boyunca asla unutmayacağım , hamburg maçı travması gibi aklımda kalacak. 3-1 'den kiev'e 3-3 berabere kaldık, bir de köy takımı rigasa 2-0'dan 2-2 . aslına bakarsak geçen sene harbi kabus gibi maçlar yaşadık. lemina geldi ve öne geçtiğimiz maçların tamamını rahatça bitirdik. lemina öncesi her maç 80'dan sonra kalp sıkışmasıyla geçirdik. orta sahanın önemini okan hoca da geç olsa da anladı.

Sari kart ozelinde bana cok sacma geliyor.

Kirmiziyi anlarim(direkt kirmizi-sportmenlik disi)
Ve tff ceza vermistir fln.

Sarilar devam etmez diye biliyorum, hatta boyle oldugunun muhabbetini yapmistik sezon icinde sanki ya
kaç yıldır futbol izlerim daha 1 kez denk gelmedim. x oyuncusunun gecen yıldan kalan cezasından kaynaklı bu macta forma giyemiyor diyen bir spikeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt