Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.881
- 23.273
- 2.393
EvetBu kurayı sen mi cektin rts
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetBu kurayı sen mi cektin rts
bunu nerden cikardin rdasosimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu?![]()
osimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu?![]()
Sari kart cezalilar yeni sezona alinmiyor bildigimosimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu?![]()
bitmiş oyunun cezası mı sarkıtılır yaw.Sari kartlar temizleniyor yav?
Kirmizi kart ya da tff cezalari devam ediyor diye biliyorum
Zaten farketmez max 15 dk falan oynar oynasada ayri 1 haftalik idmanla
hocam dün youtube'dan berk göl ile ılgaz çınar yayında söyledi, antep ilk maçında oynamayacak cezasından dolayı diye. şimdi de arattım google'dan , karşıma bu haber çıktı.Mert kayarr neden korkutuyosun bizi
Sari kart ozelinde bana cok sacma geliyor.bitmiş oyunun cezası mı sarkıtılır yaw.
Gecen yil puan kaybettigimiz maclara baktim ..
- 2 k.pasa maci kendi salakligimiz
-Eyup maci top kaleye girmedi resmen berke kurtaris rekoru kirdi
- hatayi soylemeye gerek yok 5 hafta once kume dusen bir takima puan verdik
- bjk maci frankowski dengesizi bedavadan atildi..
Evimizdeki fener beraberligi disinda puan verdigimiz tum maclar kendi hatamizdan olmus.. Tabi ki her maci kazanamazsin formsuzluk vs olur ama bizimkiler cidden can sıkıcıydı
kaç yıldır futbol izlerim daha 1 kez denk gelmedim. x oyuncusunun gecen yıldan kalan cezasından kaynaklı bu macta forma giyemiyor diyen bir spikeri.Sari kart ozelinde bana cok sacma geliyor.
Kirmiziyi anlarim(direkt kirmizi-sportmenlik disi)
Ve tff ceza vermistir fln.
Sarilar devam etmez diye biliyorum, hatta boyle oldugunun muhabbetini yapmistik sezon icinde sanki ya