Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Comolli: "Vlahovic icin teklif gelirse onu satmak istiyoruz. Ama henuz bir teklif gelmedi bize."

Comolli: "Sancho'yu suan almayi dusunmuyoruz cunku elimizde Kenan Yildiz ve Conceicao gibi iki tane ust duzey kanat oyuncularimiz var."

İkna edilebilirdi.

Hatipoğlu ile ben görüşsem beni bile zor ikna eder.

Gardi'yi devre dışı bırakalım vs tarzı işlere girmese alacaktık Doue'yi ayrıca.

Gidip şöyle yapalım diyip sonra daha kötü şartlar sunarsan takıma oyuncuya vs reddeder tabi.

Hatip de fena halde o enerjiyi alıyorum ben.

Albayrak da öyleydi mesela o yüzden her transfer yılan hikayesine dönerdi.

4 verelim der sonra 3.5 yapar anlaşır gibi olunca, ondan sonra da 4.5 isterdi kulübü. Diagne ve Falcao'yu falan biliyoruz.
Albayrak 'ta cepte görünüyor olabileceğimizi düşünmüştüm. Hatip konusunda ise antipatik bir enerji var maalesef. İkna edilebilir miydi haklısın olabilir ama bana öncelikli planlarında yokmuşuz gibi geldi. Bu arada Osi ve Sane ile birlikte şuan gerçekten acayip seksi bir kulübüz, şuan piyasada ikna kabiliyetimiz daha iyi bir seviyededir diye düşünüyorum. Ama yine de teminat verdik, masrafı bonservisten düşeriz gibi bakkal hesaplarına girersen, tüm aurayı kaybedersin. Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum bu arada fakat anlatmak istediğine paralel bir örnek vermek istedim.

İste frankowski gibi transferle Cuesta gibi transferin farkini goruyorsunuz..İkisi de les gibi oynadi birini cok az zararla gonderiyorsun digerini ustune para verip gonderemiyorsun..
Ayni sey Jakobs icin de gecerli yarim sezon sakatti satiyorum desen aldigin paralara gider hemen hemen

Büyük Galatasaray ailemize abi olarak Ilkay Gündoğan yakışır. Takır takır top oynatır Sane/Osimhen ve Icardi'ye. Yangını başlamalı.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İste frankowski gibi transferle Cuesta gibi transferin farkini goruyorsunuz..İkisi de les gibi oynadi birini cok az zararla gonderiyorsun digerini ustune para verip gonderemiyorsun..
Ayni sey Jakobs icin de gecerli yarim sezon sakatti satiyorum desen aldigin paralara gider hemen hemen
Frankowski ile Cuesta arasindaki fark Frankowski'nin bize gelmeden önce Ligue 1 de baya iz birakmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt