Transfer Nöbeti #12

Sezona İki Stoperle Girecek Olmamız Hk. Düşünceniz!

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Bu anket kapanacak: .
images.jpg
öyle bir mesajım yok ise forumu delikanlı gibi bırakacak mısın softani

Man Utd'de Zirkzee baya az forma sansi bulacak gibi. Bu herif cift forvet sisteminde Osimhenin arkasinda is yapabilir gibi. Abuk zubuk 27-29 yasindaki bir forvete para gömmek yerine, bunu belese/1-2 milyona kiralik yolluyorlarsa firsat olamaz mi? Üstüne Bahoya'yi kanat olarak al ve stopere Ümit Akdag'yi ve cok fazla para harcamadan dönemi bitir. Bir sonraki sene yeni yönetim harcasin o paralari.
Aklı olan yapar ya. Devre aradından beri yapmamız gereken hamle olarak görüyorum zirkzee’yi.
Yeri gelir kanat, 10 numara falan oynatırsın.

İşi son güne bırakırsan adamın as santraforu için senden ederinden fazlasını istemesi beklenmedik bir şey değil

Akşam pazarı diye bekleyip durdular sanki elma armut alacağız

Ne bilelim icip icip foruma girip bir seyler yaziyorsun haftalardir yazdiklarinin hic birisi tutmadi

Sözlükte kari düsürmeye benzemez burasi

ayagini denk al

G.tümden element uydurup isim mi atmamı istiyorsun ortaya?

Olmayacak adamları söylüyorum, aktif isimleri söylüyorum ne istiyorsun daha? Boşu boşuna o isme yükselme, ilgimiz yok ya da sinirlenme olacağı yok diyorum.

Senin için transfer haberi sadece bitenlerden ibaret mi?

Sözlükteki karılar senden de sana benzeyenlerden de daha delikanlı ve aklı selim inan.

Hadi seni de engelliyorum.

Zeze - kiralik opsiyonlu
Pono
Sarr ya da Leao

orta saha transferinden vazgectim zaten Batra ve Lesley alindi, ekstra adam alacaklarina ihtimal bile vermiyorum.
ponoya 30 verdikten sonra bide gidip 40+ milyona kanat almazlar

Pono ve lang’la kapatırlar. Her türlü demirovic + tel denklemi daha iyiydi.

Ponoda olursa savaşta ve futbola kapalı olan iki ülkenin 20 yaşındaki bebelerine 60 milyon gömmüş olacaklar. Her türlü şaibeli ve saçma

Ankete yeni seçenek olarak "Stoper meselesi yüzünden de gün görmemiş küfürler ediyorum" seçeneği eklenmeli.

Şu transfer sezonunda Tolgahan veya Mustafa Yiğit hatta görünce tiksindiğim Ali Naci’ye bile birşey demem. Adamlar haklı kardeşim. Dursun Özbek içine ediyor resmen. Adamlara da yüklenmeyin.

ponoya 30 verdikten sonra bide gidip 40+ milyona kanat almazlar

Pono ve lang’la kapatırlar. Her türlü demirovic + tel denklemi daha iyiydi.

Ponoda olursa savaşta ve futbola kapalı olan iki ülkenin 20 yaşındaki bebelerine 60 milyon gömmüş olacaklar. Her türlü şaibeli ve saçma
Ukrayna dis dunyaya kapali falan degil ki? Adamlar Avrupa kupalarina katilabiliyor.
Ligleri dandik olabilir, o ayri bir sey.

Serdardan sonra kapağı yiyen 2. de bu olacak göreceğiz dönem bitince seni de senin gibi tipleri de :)
Ulan yazdıkların ortada üst perdeden konuşuyorsun futbol yorumu desen o da sıkıntılı neyse oralara girmeyeyim.

Tip mip kapak mapak ağızın iyice gevşedi senin. Sıkı tut da o kapağı senin gazını kaçırmayayım.

Geri
Üst Alt