Transfer Nöbeti #12

evet ben barış'ın da toparlayacağına inanıyorum bu arada geçen sene gerçi iyi girmişti ama bu sene böyle denk geldi hala çok iyi oyuncu toparlar.Apo keza geçen sene kötü girip sonradan toparladı ama dediğim gibi onun yaşı var ya o yüzden barış kadar kesin emin değilim bu sene de toparlar mı diye.Büyük ihtimalle tarihimizin ilk 3 f/p transferleri arasındadır belki birincidir ama yine de birileri lazım gibiydi.Gerçi dediğim gibi leao çeksinler hakan gelsin 1 tane de iyi os alsınlar hiç sorun yok apo oynasın yine oraya da pek takılmam
Devre arası stoper bakarız ya orta saha ve hücum toparlansın ligde rakibimiz yok vallaha

Bu arada Sane ve Leao'nun aynı anda sahada olduğu ve formsuz oldukları dönemde çok saç baş yolarız. O yüzden Leao varken Sane'yi çoğu zaman 11'e yazmamak lazım.
12m verdiğimiz saneyi nadasa yatıralım biraz da şımarık leao ile takılalım diyorsun

Devre arası stoper bakarız ya orta saha ve hücum toparlansın ligde rakibimiz yok vallaha
evet zaten kale,os,hucum hattı filan bence de ligde nasıl diyeyim böyle 2 kademe aşağımızda bile ben bir kadro görmüyorum , osyi beğenmiyorum sadece-yine o bile iyi diğerlerine göre fbde yaratıcı os yok mesela- bir de kadro derinliğini.Yoksa 11 olarak bize dediğim gibi bence yakın bir kadro bile yok hiçbir takım iyi sentezlenmiş durumda değil ya aklen çok eksikler ya atletizm olarak.Bizdeki denge iyi bir de os,birkaç tane de hucumcu alsak arşa çıkacağız

Al hilal alır sarri verir parayı malesef

Ali bilecan mi bakıyor camavingaya

K.konyaktan enstantaneler

Leao : dursun maliyete onay verdi cuma ucus plani yapilmis maca yetisme durumu var

Asslani : illgimiz yok

Sara : N.castle teklifte bulunmus

Calhan: haber gondermis tekrar

Camawinga : Kiralik teklifi yapilmis bugun

Sarr: 60 istemisler defter kapanmis .. daha once tam tersini leaoda demisti : )

Can Uzun: son kez zorluyormusuz ..
Herif ceza yedikçe duyum vermeye başlıyor. 😂

Bu arada Sane ve Leao'nun aynı anda sahada olduğu ve formsuz oldukları dönemde çok saç baş yolarız. O yüzden Leao varken Sane'yi çoğu zaman 11'e yazmamak lazım.
Ortasahaya ve beklere yük daha fazla artacak ve ortasahaya defansif kalitesi yüksek veya iki yönlü ortasahada almadık sıkıntı büyüyecek defansif olarak.

1787690312843.webp

Bu yeni kontenjan muhabbeti Türkiye kupası için çıkıyor oyuncunun lisansı olduğu ve Avrupa’da herhangi bir sınırlama olmadığı için o oyuncular Avrupa’da da oynayabilecek değil mi?
Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Leao burun çevrilecek oyuncu değil Galatasaray için biraz hangi konumda olduğumuzu bazen unutuyoruz gibime geliyor.

Zar zor ilk 24'e kalan bir takım için fazla bile zaten yükselişte olsaydı şu an Real/Barca forması giyiyordu.
Admirim burda benzamaya neler söylendi yav. Adam realde Show yapiyordu ondan sonra.

Geri
Üst Alt