Transfer Nöbeti #12

Osi'yi ne yaptın Alpay

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önde o var Barış yedeği. Sane ile dönüşümlü de kanat ve Singo yerine sağbek zira Singo yok. Sallai ise gönderiliyor. Yerine Camavinga ya da Sarr. Bu şekilde olmalı

1 ay önce bugün musiala'yı almışız 1 saatliğine ne güzel gündü be

3 aydır sinir harbi yaşıyoruz zaten, sırf taraftarı dizginlemek için kasti olarak bu isimler sürüldüyse var olan tepkinin katlanacağının farkındadırlar sanırım.

İş taraftarın böyle bir eylem yapmasına doğru gidiyor malesef :

1787694745158.webp

Bitsin artik su rezil dönem kalbim sıkısıyor yeter

kolpahan menajer ali dursun'a yetki verildi demiş leao için. birader 3 aydır gardi çay içmeye mi gidiyor. bırakır mı bu adam bu transferi başkasına.

bazilari singo'yu olmeden mezara sokmaya calisiyor. herif daha gecen mac sahadaydi. sakat falan degil.

Hakan + Sarr gelir en kötü Yunus var 10 no için. Batrakov kaldıramazsa.
Ben hakan konusunda çok olumsuz bakıyorum o karaktersizin takımı karıştırma potansiyeli çok yüksek. Kendi mamalı gazetecileri ile sürekli içerden haber yaptırıp oyuncuları hedef tahtasına koyar huzur bozar. Ama nhaga'yı kiralık gönderip u23 bir oyun kurucu 8 alırlarsa on numara iş olur.

Galatasaray taraftarının sosyolojik bir deney objesi olarak kullanıldığından endişe ediyorum....

Ben hakan konusunda çok olumsuz bakıyorum o karaktersizin takımı karıştırma potansiyeli çok yüksek. Kendi mamalı gazetecileri ile sürekli içerden haber yaptırıp oyuncuları hedef tahtasına koyar huzur bozar. Ama nhaga'yı kiralık gönderip u23 bir oyun kurucu 8 alırlarsa on numara iş olur.
hocam bize şutör bir adam lazım orta sahada tutan bir yerli de yok. bu yüzden maalesef hç10 gerekiyor. u23 oyun kurucu 8 bulabileceklerini sanmıyorum pek.

kayfekonyak camavingayı getirirsek burada 10 yıl boyunca banlanmama ödülü kazanırsın

Geri
Üst Alt