Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    24
Ismaila Sarr da kaçtı, şimdi sıra Leao'da

ismaila sarr elden kaçtı diye bakmak hata olur .

çok tivit ve manejer paylaşımına gaza gelinmiş. 55-60M konuştuğunda açılıyor o kapı zaten. Elden kaçtı olmuyor açıkçası.

bizi menajeri kullanmış olabilir gayet medyada. Nasıl italyanlar Aston Villa basıyor 50 M koparmak için bizden. yok belli yani adama 12 maaş verecek tek takım biziz. ikna olarak bildiğimiz tek yok o zaten.

Kaçarsa P.Sarr ama kaçmış olacak elden. genç daha , önümüzdeki sene sürecinde de pozitif etki yaratabilirdi.

kutsanmis liverpool futbol akli bundesligada kanat bekten forvet gibi takilan frimpong’u 40m euroya aldi. koca bir sene bu adam 4lu defansta sag bek oynayamiyormus diye yerine sag bekte orta saha sobozlai oynadi. coluk cocuk muhabbetlerine son verelim ya.

Şu nasıl olur
Sarr zu Liverpool 60 milyon
Sane zu Palace 20 milyon
Leao zu Galatasaray 45 milyon

Bu çok doğru. Lig içi transferde 70-80 bile verirler hatta sıkıştılarsa. EPL içi transferler piyasanın anasını ağlatıyor.
sarr'a 60 versek kulüp binası yakılmalı derdim

çoğu ücret balon 5 maça çıkmış adama 100 milyon veriyorlar

etiniz ne budunuz ne ya 60 verilirmiş falan

Allahın belaları şu leaoyu alın bari bekleye bekleye aston araya girdi. Bir iki kanat transferi olursa herkes birbirin oyuncusuna sulanacak o da kaçacak. En kötü Lang’a güveniyorlar o da kaçar görürüm sizi

Lemina veya torreirayı sezon başlamadan yollar ayrılsaydı pape sarr iyi olurdu

Pape gueye forum çöp çekmişti herif form tuttu muazzam bişey oldu

Galatasaray, Leao için 40 milyona çıkıyor ama Milan için hâlâ yeterli değil, pazarlık sürüyor. Aston Villa, Milan'ın taleplerine daha yakın ama oyuncuya Türk kulübünden çok daha az teklif ediyor: 6,5 milyon euro artı bonuslar, Galatasaray'ın 12 milyonuna karşı.

Daniele Longo

sürece bakınca yönetim Sarr konularıyla 2 gün daha heba etti. Leao'yu bitirebilirlerdi belki o 2günde.

tekrar yazıyorum. CL maçımıza 13 gün kaldı. kadro hala eksik.

Geri
Üst Alt