Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Bu anket kapanacak: .
Gecen gun Ingiltere'den bir takim durumunu takip ediyor diyorlardi.
beklemem öyle bir şey ama ihtimali varsa hayır denmemeli. Severim Sara'yı sempatik adam vs ama o ilk senenin belli kısımlarından sonra net katkıyı alamadık/ alamıyoruz.

Hakan falan hiç gerek yok. Sara'dan ne kadar nefret etsem de Hakan nefretim çok daha büyük.

Umarım hiçbir zaman bu şanlı formayı giyemez. Gram hak etmiyor karı ağızlı gevşek herif.

Tff kuralı da açıkladı hala bekliyoruz
Gidin M.Sarr ile Sol kanat alın bide forvet
Sonra bakarsınız duruma Lemina yı mı yazarsınız Sağbek mi yazarsınız Türkiye kupası için şu kuralı bari olumluya çevirin

Ah ah su torreira yada leminadan cikmaliydik.. herifler her sene huzursuzluk cikariyor.. cok pisman olcaz
cıkmana gerek yokki yeni kuraldan sonra. leminayı kupa ve avrupada oynatırsın lige yazmazsın bunu alırsın. bunlarda vizyon yok. defolup gidecekler insallah

Leao takımla çalışmalara da başlamış zaten gelsin Göztepe maçında oynasın
1787747634519.webp

batrakov bile 90 dk görür mü emin olamıyorum.

sen diyorsun anında BAY'a kesik atacak (Sane'yi kessen şu an Yunus formda)

Lemina'yı devre arasına kadar CL ve ZTK'da kullansak maç temposu çok düşer mi?

Liverpool'un istiyor olması ile Galatasaray'a transferini istemek ya da istememek ölçüt değil ki. Ben, Sarr ile Leao arasında ikisinin de istenip istenmeme sebeplerini haklı buluyorum, burada bence istemeyeni ya da isteyeni eleştirmek doğru değil. İkisinin de handikapları var. Batrakov sazı alıp şov yapmazsa, iyi de bir b2b almazsak Leao ya da Sarr'ın Okan Buruk'un oynattığı mevcut oyunda başarılı olabileceğine inanmıyorum açıkçası.

Bu arada Liverpool'un asıl istediği isim Minteh ama o transfer gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. Alternatif isimlere yöneldiler, Sarr ismi de yine birkaç gündür gündemlerinde. Şu an kadrolarında sağ kanat yok galiba. Sağa sola saldırıyorlar bir süredir.
Hocam benim dediğim leao sarr vs değil

Gs taraftarı toksikliğin dibini gördü. İsmi çıkan her topçuya çöp muamelesi yapması, sanki futboldan bir halt anlıyorlarmış gibi etiket yapıştırmaları vs iyice yoldan çıkılmış durumda

Tff kuralı da açıkladı hala bekliyoruz
Gidin M.Sarr ile Sol kanat alın bide forvet
Sonra bakarsınız duruma Lemina yı mı yazarsınız Sağbek mi yazarsınız Türkiye kupası için şu kuralı bari olumluya çevirin
Bu kuralin bize hic bir faydasi yoktur. Sadece Nelsson'a giciklik olsun diye onu surundurebiliriz, o kadar.

Sana yillarca faydasi olmus oyuncuyu (Lemina) gidip bir an kenara atamazsin, 30 milyon verdigin oyuncuyu da cope ceviremezsin sadece TR kupasinda oynatip.

Geri
Üst Alt