Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.531
- 12.640
- 1.948
Bunlar bugünü de yedi, yarını da kura ile yerler cidden tiksindim artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o işte plansızlık ve ne yaptığını bilmemek ile alakalı.Küçük Sarrı kaptırmamıza ne diyorsun peki?
abi öyle bir şey yapılamaz yaLemina 8 CL maçı + 3'de ZTK oynasa zaten belli bir maç sayısına ulaşıyor.
Sakatlık sorunu da malum ve ligde derbiler dışında genel olarak çift ön libero oynamıyorsun.
Bence durumu böyle idare edebiliriz. Devre arası zaten Torrik kaçar bir yerlere öyle gözüküyor.
O konuda kesinlikle katılıyorum, özellikle sosyal medyada adı geçen her futbolcuya hiç düşünmeden çöp yazıp geçiliyor. Transfer obezliği bunun sebebi. Bugün Leao, Sarr gibi isimleri anıyoruz ve 50m€ civarı bir harcamadan bahsediyoruz. Düne kadar 50m€ maliyetle bir transferin hayalini bile kuramıyordu bu ülkede kimse. Eğrisini doğrusununu oturur düşünürsün, öyle konuşursun. Her futbolcunun sana verebileceği, senin ona verebileceğin şeyler var saha içinde. Diğer yandan da senden, oyun anlayışından götüreceği, feragat etmen gereken şeyler oluyor. Biz de böyle bir düşünce yok, birisi abuk subuk bir yorum yapıyor, peşinden hiç sorgulamayan 300bin kişi gidiyor.Hocam benim dediğim leao sarr vs değil
Gs taraftarı toksikliğin dibini gördü. İsmi çıkan her topçuya çöp muamelesi yapması, sanki futboldan bir halt anlıyorlarmış gibi etiket yapıştırmaları vs iyice yoldan çıkılmış durumda
açıklamalar 4üncü torbadan lens deplasmanı falan çekip çekmemeye bağlı gibi.kurayı zor çekersek = zor kuradan ötürü gs riske girmeme kararı aldı
kolay kura çekersek = gs yönetimi kolay kura sebebiyle mevcut kadroyla ilk 24e gireceğini düşünüyor, transferde devre arasındaki fırsatlar beklenecek
Normal değil de kimseyi de satamıyorlar belki böyle bir yöntem geliştirilebilir diye dedim.abi öyle bir şey yapılamaz ya
sen ligde oynamayacaksın diye bir şey diyemezsin kimseye nelsson hariç