- 31 Ağustos 2021
- 71.769
- 51.434
- 3.843
yarın öbür gün konusu olsa "hala alacağı var" dense inanırım.Gardi yerine kendi tanıdıkları menajerleri zengin etme derdine düşmüşler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarın öbür gün konusu olsa "hala alacağı var" dense inanırım.Gardi yerine kendi tanıdıkları menajerleri zengin etme derdine düşmüşler
kredimi onayla dostum boşver transfer fln1 hafta kaldı hala somut bir şey yok.
Size ne kadar sövsem az gelir
@Batıkan Kanaryaankete tek transfer ile kapanır şıkkı talep etmekteyim.
aston villaya mi calim atiyoruzDelilik ya tsl denen dandik ligde şampiyon olmak için 45M EUR atıyoruz çöpe.
Sırf bazı şımarık taraftar çalım bindirme izleyecek diye
O kadar da olmaz dedik ağabey
Hocam kontrol ettim kara listedesinizkredimi onayla dostum boşver transfer fln
demokratik bir oylamadan neden kaçmaktasınız.O kadar da olmaz dedik ağabey
Yav adamlar vermiyor işte adamların derdi 45+15 almak 60 istiyor adamlar açıkça belli ediyorlar 45 veriyoruz astona Galatasaray 45 veriyor diye haber gönderiyorlar kızıştırmaya çalışıyorlar ve vermeyeceklerde işin içine feneri de dahil edecekler cl kalırsa bunun farkında onlar görürsünüz bunuda en son 50 milyon keş paraya bitecek bu transfer daha azına bitmezEline hayvani fırsatlar geçmiş ama don lastiği gibi sündürüyorsun. Milletin senin keyfini bekleyecek hali yok. Leao'yu da kaçır bak n'olacak halin. Gerçi 1 Leao'da kurtaramaz ya seni.
Battı balık yan gider hesabıyla yazdım ya ben de biliyorum olmayacağını ve mantıklı olmadığını zaten. Sarr göz önündeyken kaçmamalıydı ama bir yolunu bulamadılar, ona canım sıkıldı. Yoksa olacak iş değil.Bunu yazıp duruyorsunuz...
1. Singo bunu ne kadar kabullenecek? Adamı lig kadrosu dışında tutmak öyle Ocak'ta aldığın oyuncuyu 2-3 Avrupa maçı için listeye yazmamaya benzemez. Ya isyan bayrağını açar herif, ya da sesini çıkarmasa bile takıma tüm aidiyeti kopar. Senin CL maceran falan da umurunda olmaz o saatten sonra. Bir de o kafayla CL'de en kritik maçlarda oynatıp iyi performans vermesini mi bekliyorsunuz? Sen iki dandik TR kupası maçı dışında sezon boyu tribünde otur, sonra PSG'ye karşı, Liverpool'a karşı kıçını yırtarak oyna... Öyle bir dünya yok... Bunu ısrarla önermek insan psikolojisi ve insan yönetimi bilmemektir... Bunu yapabileceğin adam olsa olsa Nhaga falan olur, o bile madem kiralık verin gideyim der, o bile bir kopuş yaşar...
2. Bu ekstra TR kupası kontenjanını Singo veya benzer biri için kullanıyorsak herhalde 14 yabancımız daha vardır... 14 yabancı + Günay (sadece Jankat'a kalmak istemiyorsak mecburen) + İlkay + Kaan, Avrupa'daki 17 kişiyle sınırlı HG şartı aranmayan oyuncu kontenjanımızı dolduruyor zaten... Çalhanoğlu veya başka gurbetçi gelmezse o da... O zaman Singo'yu Avrupa listesine de yazamazsın... Veya daha geniş düşünürsen ya u23 yabancılardan birini, ya Singo'yu, ya Kaan'ı, ya İlkay'ı yazamayacaksın... Singo zaten kopacak takımdan, İlkay veya Kaan'ı yazmazsan bir huzursuzluk da onlardan alırsın kucağına... u23 yabancıları yazmıyorsan da başka problem...
Bu arada Günay yerine Türkiye'de yetişmiş başka bir kaleci getirmek de yetmiyor... Çünkü altyapıdan olmayan TR'de yetişmiş oyuncu kontenjanımız da dolu... Uğurcan-Apokerim-Barış-Eren... O yüzden bunlar dışında alacağımız herhangi bir GS altyapısı olmayan Türk de mecburen o 17 kişilik kontenjana girmek zorunda... Hani Ümit Akdağ veya Yusuf Akçiçek falan da gelse onu da Avrupa'daki 17 kişilik kontenjana sokmamız gerekecek...
problem şurada. sadece ligi düşünerek 45 + 4yılx 12 93 M euro külfete sadece lig için mi girilecek. akıl dışı şey.Leao eski forumuna donerse ligi kirar atar
Leao eski forumuna donerse ligi kirar atar
Dönmeme ihtimali yok bu adamı sane ve barışla kıyaslıyorlar ama bu herifin top tekniği sane temposu gücü hızı barış Alper ayarında Portekiz’de ronaldodan sonra en değerli oyuncuydu düşüşe geçmeseLeao eski forumuna donerse ligi kirar atar