Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.383
- 14.262
- 1.998
Eee neyi bekliyoz sacma sapan yaziyorlar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 milyon euro’ya aldigimiz, daha 4 yil sozlesmesi bulunan, avrupa’daki scoutlar tarafindan bilinen, AL’de iyi performans gosteren ve 25 milyon euro’luk cikis maddesi olan oyuncuyu 10-11’e satmazlar herhalde.
Vinlamak üzereydim birden olumlu haberler gelmeye basladi ne yapsam vinlasam mi kalsam mi
alanyaya kiralık gitti diyorlardı dun gece
kolpa çıktı galiba4,5 verdikten sonra bedavaya geri yollamak. Tam bize yakışan hamle.
VınlaVinlamak üzereydim birden olumlu haberler gelmeye basladi ne yapsam vinlasam mi kalsam mi
4,5 verdikten sonra bedavaya geri yollamak. Tam bize yakışan hamle.
Bildigim olsa bile yazamam.yasayip görmelisiniz.şunun şurasında bi 24 saatlik sure var.Bi de sonraki 2 gün var.bekleyelimsergio ne biliyon hemen acıkla
Kjaer, Christensen ve Andersen varken Nelsson Dunya Kupasinda yedek oyuncusu olur. Daha Leicester’li Vestergaard var.Renktaş dünya kupasında milli takımda boy gösterecek ve muhtemelen güçlü takımlara karşı kapanarak savunma yapacak olan Danimarka kadrosunda en iyi hava topu kapma potansiyeli stoperinin çıkış bedeli Avrupa takımları için çerez sayılacak 25 milyon, sen niye değersizleştirip 19 a bırakırsın? Ben marcao, önceki alacakları mevzusu nedeniyle ucuza gitti diye biliyorum, nellson da o da yok.