Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 milyon euro’ya aldigimiz, daha 4 yil sozlesmesi bulunan, avrupa’daki scoutlar tarafindan bilinen, AL’de iyi performans gosteren ve 25 milyon euro’luk cikis maddesi olan oyuncuyu 10-11’e satmazlar herhalde.

Marcao daha iyiydi??! Ben ona da diyordum 12'ye falan gitmez diye. Ama olan oldu. Bu da öyle olacaktır eğer Sevilla işi doğruysa.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torreira, Arsenal'den kaç gün izin aldı bilmiyoruz. Belki Cuma akşamına kadar aldı.

Arsenal, son kararını şu gün şu saate kadar ver demiş anlaşılan ve gidip para vermeyen Valencia seçenekler arasında giremiyor

Ya daha iyi teklif getir ya da u-uza demişler

sampdoria istedi,parasi yetmedi.valencianin zaten parasi yok.osman cengiz acemisin daha.arastir oyle gel.herkeisn yazdigini yazma

Renktaş dünya kupasında milli takımda boy gösterecek ve muhtemelen güçlü takımlara karşı kapanarak savunma yapacak olan Danimarka kadrosunda en iyi hava topu kapma potansiyeli stoperinin çıkış bedeli Avrupa takımları için çerez sayılacak 25 milyon, sen niye değersizleştirip 19 a bırakırsın? Ben marcao, önceki alacakları mevzusu nedeniyle ucuza gitti diye biliyorum, nellson da o da yok.
Kjaer, Christensen ve Andersen varken Nelsson Dunya Kupasinda yedek oyuncusu olur. Daha Leicester’li Vestergaard var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt