Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Burhan Can Torreira nin esini falan aramıyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13. bitirmemizin sebebi savunma degil zaten. Sebebi dedigin gibi orta saha ve kanatlardaki kalite eksikligi. Iki saglam orta saha ve Berghuis gibi bir kanat alsaydik gecen sezon cok daha farkli olurdu.Haklisin ama 5.maddede ki 13.olmamizin direk ortasaha ile alakası olduğunu düşünüyorum.
Ortasaha ne top kapti ne top kesti elini kolunu sallaya her kes bizim ceza sahası içindeydi geçen sene.
Üstüne marcao 8 maç ceza yedi sezon başında.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte sorun şu ki insanların korkusu 10-11'e satılacak olması. Marcao 17-18'e satılmadıysa Nelsson da satılmaz. O yüzden bu post daha en baştan gerçekleşmeyecek şeyler üzerine kurulu.Simdi bazilari hakli olarak diyecek ki bir kac gun sonra lig basliyor, zaten Marcao gitmis niye Nelsson’u bu kadar satmaya meraklissin.
1. Nelsson’a 7m euro vermemizin sebebi faydalanip kar ederek satmak.
2. 17-18m euro’luk satis tarihimizin en yuksek satisi olur.
3. Ozan Kabak, Marcao, olasi Nelsson satisinda genc oyuncularin bize bakis acisi degisir. Bizi basamak olarak goren potansiyelli genc oyunculari ikna etmek daha kolay olur.
4. Degerini bulan her oyuncu satilmali. Seneye avrupa yok yani seneye ayni teklif gelmeyebilir.
5. Nelsson-Marcao tandemi ile ligi 13. bitirdik. Vasat stoperler ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile sampiyon olamazsin.
Renktaş dünya kupasında milli takımda boy gösterecek ve muhtemelen güçlü takımlara karşı kapanarak savunma yapacak olan Danimarka kadrosunda en iyi hava topu kapma potansiyeli stoperinin çıkış bedeli Avrupa takımları için çerez sayılacak 25 milyon, sen niye değersizleştirip 19 a bırakırsın? Ben marcao, önceki alacakları mevzusu nedeniyle ucuza gitti diye biliyorum, nellson da o da yok.Sevilla 17-18 milyon euro + bonus iceren bir teklif ile gelirse satilmali. Degerini bulan her oyuncu satilir. Bu transfer ile Nelsson tarihimizin en yuksek satisi olur.
Herif günde 15 -20 tweet atıyor yav. Ama bize gelince 1-2fabrizio seri twit atmaya başladı. her bildirimde nabız 120ye vuruyor. hiit yaptırıyor adam bana allah razı olsun
Bebek yüzlü şeytan ruhlu canavarKim la bu
Durum böyleyse bu transfer olmaz illa ki teklif gelir
alanyaya kiralık gitti diyorlardı dun geceBerkan a Beşiktaş mi sulanıyordu ?
arsenal beklemek istemiyor (tielemans alacaklar, taraftar oyuncuya öfkeli) bir an önce going diyorDurum böyleyse bu transfer olmaz illa ki teklif gelir
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vınla reis. için açılırVinlamak üzereydim birden olumlu haberler gelmeye basladi ne yapsam vinlasam mi kalsam mi
Vın ihtimalin bile işleri olumluya çevirdiyse Bi zahmet git senVinlamak üzereydim birden olumlu haberler gelmeye basladi ne yapsam vinlasam mi kalsam mi
Vınlıyomuş gibi yap kapıya saklan reisVinlamak üzereydim birden olumlu haberler gelmeye basladi ne yapsam vinlasam mi kalsam mi
7 milyon euro’ya aldigimiz, daha 4 yil sozlesmesi bulunan, avrupa’daki scoutlar tarafindan bilinen, AL’de iyi performans gosteren ve 25 milyon euro’luk cikis maddesi olan oyuncuyu 10-11’e satmazlar herhalde.İşte sorun şu ki insanların korkusu 10-11'e satılacak olması. Marcao 17-18'e satılmadıysa Nelsson da satılmaz. O yüzden bu post daha en baştan gerçekleşmeyecek şeyler üzerine kurulu.
Şimdi söylerdim de ban yerim reis![]()
kaşınmasınlar Arturu alır geliriz. Arsenalde Torri yi bermez öyle sap gibi kalırlarŞerefsiz Valencia’ya bak sözleşmeni feshet öyle gel diyormuş. Karı da istiyon mu lan tezebenk