Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisin ama 5.maddede ki 13.olmamizin direk ortasaha ile alakası olduğunu düşünüyorum.
Ortasaha ne top kapti ne top kesti elini kolunu sallaya her kes bizim ceza sahası içindeydi geçen sene.
Üstüne marcao 8 maç ceza yedi sezon başında.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
13. bitirmemizin sebebi savunma degil zaten. Sebebi dedigin gibi orta saha ve kanatlardaki kalite eksikligi. Iki saglam orta saha ve Berghuis gibi bir kanat alsaydik gecen sezon cok daha farkli olurdu.

Simdi bazilari hakli olarak diyecek ki bir kac gun sonra lig basliyor, zaten Marcao gitmis niye Nelsson’u bu kadar satmaya meraklissin.

1. Nelsson’a 7m euro vermemizin sebebi faydalanip kar ederek satmak.

2. 17-18m euro’luk satis tarihimizin en yuksek satisi olur.

3. Ozan Kabak, Marcao, olasi Nelsson satisinda genc oyuncularin bize bakis acisi degisir. Bizi basamak olarak goren potansiyelli genc oyunculari ikna etmek daha kolay olur.

4. Degerini bulan her oyuncu satilmali. Seneye avrupa yok yani seneye ayni teklif gelmeyebilir.

5. Nelsson-Marcao tandemi ile ligi 13. bitirdik. Vasat stoperler ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile sampiyon olamazsin.
İşte sorun şu ki insanların korkusu 10-11'e satılacak olması. Marcao 17-18'e satılmadıysa Nelsson da satılmaz. O yüzden bu post daha en baştan gerçekleşmeyecek şeyler üzerine kurulu.

Sevilla 17-18 milyon euro + bonus iceren bir teklif ile gelirse satilmali. Degerini bulan her oyuncu satilir. Bu transfer ile Nelsson tarihimizin en yuksek satisi olur.
Renktaş dünya kupasında milli takımda boy gösterecek ve muhtemelen güçlü takımlara karşı kapanarak savunma yapacak olan Danimarka kadrosunda en iyi hava topu kapma potansiyeli stoperinin çıkış bedeli Avrupa takımları için çerez sayılacak 25 milyon, sen niye değersizleştirip 19 a bırakırsın? Ben marcao, önceki alacakları mevzusu nedeniyle ucuza gitti diye biliyorum, nellson da o da yok.

İşte sorun şu ki insanların korkusu 10-11'e satılacak olması. Marcao 17-18'e satılmadıysa Nelsson da satılmaz. O yüzden bu post daha en baştan gerçekleşmeyecek şeyler üzerine kurulu.
7 milyon euro’ya aldigimiz, daha 4 yil sozlesmesi bulunan, avrupa’daki scoutlar tarafindan bilinen, AL’de iyi performans gosteren ve 25 milyon euro’luk cikis maddesi olan oyuncuyu 10-11’e satmazlar herhalde.

Şimdi söylerdim de ban yerim reis :D
maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt