Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sampdoria istedi,parasi yetmedi.valencianin zaten parasi yok.osman cengiz acemisin daha.arastir oyle gel.herkeisn yazdigini yazma

Osman da sağdan soldan toplayıp yazıyor Evander bitti dedi haberler artınca tam kolp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildigim olsa bile yazamam.yasayip görmelisiniz.şunun şurasında bi 24 saatlik sure var.Bi de sonraki 2 gün var.bekleyelim
Bu nası cümle lan yaşayıp görmelisiniz falan. Twiter baykuslarini okuya okuya iyice onlar gibi olmuşsun ag. Cinlerini mi ortaya çıkardın lan doğru söyle.

Ne diyo cinali anlat Vala mihlarim. Cinlerle takip edersin transferin son günlerini

GscimbomMobile

Bu arada Berkan konusunda ne oldu neden bu kadar yüklenildi bilmiyorum ama Berkan kesinlikle faydalı bir oyuncu. Teknik kapasitesi sınırlı evet ama mücadele gücü çok yüksek. İşini bilen bir teknik adam Berkan'ı her türlü kullanır. Öne geçilmiş maçlarda ikinci yarı oyuna girebilir bazı zor maçlarda orta sahanın üçüncü elemanı olabilir vs joker oyuncu ben kalmasından yanayım.

Bu nası cümle lan yaşayıp görmelisiniz falan. Twiter baykuslarini okuya okuya iyice onlar gibi olmuşsun ag. Cinlerini mi ortaya çıkardın lan doğru söyle.

Ne diyo cinali anlat Vala mihlarim. Cinlerle takip edersin transferin son günlerini

GscimbomMobile
Astroya bakıyorum sadece

Kjaer, Christensen ve Andersen varken Nelsson Dunya Kupasinda yedek oyuncusu olur. Daha Leicester’li Vestergaard var.
Sorun o değil 25 madde var bu parayı vermeyecek dünyada tek pust var o da kel.monchi zaten herifin ne olduğunu maldini anlatmış zamanında kulübün yerinde olsam FIFA'ya şikayet eder ve elimi guclendiririm
Muhtaç olan biz değil Sevilla çünkü ellerinde stoper yok ve cuke cuke 25verirler
Ama herifler bizi 3 defadır soyuyorlar ve bizim yoneticilerde buna çanak tutuyor
Ayrıca lig başladığı için bizim stoper tandemi kurmamizdi zor olur
Yani fener Çinli serveti çıkış maddesine veriyor biz 17kabul edelim diyoruz

bu kadar kaynak, bu kadar gazeteci yanılıyor olamaz. belli ki çocuk Türkiye'ye gelmek istemiyor. menajerinin fazla para istediği iddiasına katılmıyorum. çocuk belli ki ispanya italya falan bekliyor. bizim kaybedecek vaktimiz yok. transfer sezonunun başında değiliz. derhal alternatiflere yönelmemiz lazım. daha önce de böyle bekleyip bekleyip alamadığımız topçular olmuştu. bu sadece bize zarar veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt