Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images - 2022-08-03T220355.524.webp

Bu gece yıldız transferi konusunda dikkat cekici ve olumlu haberler bekliyorum.sonraki 2 gun Galatasarayla ilgili yine guzel haberler bekliyorum
sergen hiç huyum değildir uzun zamandır forumla da ilgilenmiyom tutarım nöbetimi aylar sonra haber falan gelmezse bozusuruz bak

Bu Avrupalı oyuncuları anlamakta guc şampiyonluğa oynayan şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimali olan takıma gitmek yerine Valencia gibi 6 7 mücadelesi veren takımlara yarı maaşa gitmeyi nasıl dusunebiliyorlar olay doğruysa tabi

Yalniz Valencia Torreira‘ya bizim verecegimiz maasi hayatta vermez. Demek ki Torreira icin para ikinci planda. Arsenal bizim gibi degil. Oyuncu istedi diye daha dusuk bonservise Valencia’ya vermezler. Bu iyi bir sinyal. Oldu da bize geldi, topunu oynar.

Ancak Valencia bonservisi bizim verdigimiz seviye cikarirsa bu transfer bizim icin hayal olur.

Marcao daha iyiydi??! Ben ona da diyordum 12'ye falan gitmez diye. Ama olan oldu. Bu da öyle olacaktır eğer Sevilla işi doğruysa.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Simdi olay farkli ama. Marcao satisindan sonra ligin baslamasina bir kac gun kala Nelsson’u ayni paraya satacak degiliz. Ligler bir kac gun basliyor. Hic bir kulup bu saatten sonra ilk 11 oyuncusu kolay kolay satmaz. Hele de bu oyuncu takimin en degerli oyuncularindan biriyse. Sevilla iki stoperini toplam 80 milyon euro’ya satti ve su an stoper olarak sadece iki solak stoper Marcao ve Rekik var, yani en az 2 sag stoper daha alacaklar. Ligleri haftaya basliyor, Monchi transferde gaza basacaktir.

Gerci Mostafa’yi 250 bin euro’ya kiralik yollayan yonetimden her sey beklenir sen de haklisin.

torreiranın durumu irfan can kahveci transferine benziyor. biz de başakşehire daha az para vermiştik ama başakşehir daha fazla para veren fbyi seçmişti. ve oyuncu da eninde sonunda ipe ipe fbye gitmişti. oysa irfan en başından beri bize gelmek istiyordu.

Bu burhan la salim e patronları haber girin Galatasaray taraftarını heyecanlandırın deyip sonra da taraftarı yönetimin üstüne salmak için emir veriyor olabilir mi?

En çok da HY haklı çıktı ona üzülüyorum
Haklı falan çıktıkları yok. Onlara göre Arsenal ile falan da anlaşma yoktu hatta Arsenal'in bahsedilen bedellere bırakmayacağını söylediler. Ama Arsenal ile bahsedilen bedele anlaşıldığı net. Bir şey bilmedikleri için zor transfer deyip durdular onların dediklerini burada önceki haberleri takip eden herkes söyledi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt