- 6 Eylül 2014
- 95.395
- 65.905
- 4.608
Dede yörüü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dede yörüü
Space girip kufurleri yagdiralim
sergen hiç huyum değildir uzun zamandır forumla da ilgilenmiyom tutarım nöbetimi aylar sonra haber falan gelmezse bozusuruz bakBu gece yıldız transferi konusunda dikkat cekici ve olumlu haberler bekliyorum.sonraki 2 gun Galatasarayla ilgili yine guzel haberler bekliyorum
zaten çoğu dava açmak için yapıyor sektör oldu buHerif dava açarsa haklı olan o olur niye yapalım bunu reis.
Gerçek mitudor kovulmuş![]()
Dogru twitirdan biz gurbetciler yagdirirzHerif dava açarsa haklı olan o olur niye yapalım bunu reis.
Simdi olay farkli ama. Marcao satisindan sonra ligin baslamasina bir kac gun kala Nelsson’u ayni paraya satacak degiliz. Ligler bir kac gun basliyor. Hic bir kulup bu saatten sonra ilk 11 oyuncusu kolay kolay satmaz. Hele de bu oyuncu takimin en degerli oyuncularindan biriyse. Sevilla iki stoperini toplam 80 milyon euro’ya satti ve su an stoper olarak sadece iki solak stoper Marcao ve Rekik var, yani en az 2 sag stoper daha alacaklar. Ligleri haftaya basliyor, Monchi transferde gaza basacaktir.Marcao daha iyiydi??! Ben ona da diyordum 12'ye falan gitmez diye. Ama olan oldu. Bu da öyle olacaktır eğer Sevilla işi doğruysa.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mıh geliyoooor
kolpa yakışmıyor ahbaptudor kovulmuş![]()
Ee bu bildiğin kap bildirimi
Bonuslar ve menajer komisyonu yineE problem nerde lan ozaman?
Yav herifin yüzüne ağır ağır söversen eder tabi bunun sektörlükle alakası yok normali bu biri sana ağır ağır sövse sende verirsin.zaten çoğu dava açmak için yapıyor sektör oldu bu
Haklı falan çıktıkları yok. Onlara göre Arsenal ile falan da anlaşma yoktu hatta Arsenal'in bahsedilen bedellere bırakmayacağını söylediler. Ama Arsenal ile bahsedilen bedele anlaşıldığı net. Bir şey bilmedikleri için zor transfer deyip durdular onların dediklerini burada önceki haberleri takip eden herkes söyledi zaten.En çok da HY haklı çıktı ona üzülüyorum