Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortasahada fena değildi aslında
1659555265734.webp

Arkadaşlar, torreira konusu neden bu kadar garipseniyor anlamıyorum. Bakkala gitmek için bile insan 20 dk düşünüyor , ulan ben mi gitsem yoksa 3-5 bisey daha alsam da sipariş mi versem ? Diye.

Adam 26 yaşında, ligimizde 2 gömlek üstünde bir oyuncu. Bitik josef , atiba , sakat lemina bile şov yaptı bu ligde. Gelirse senenin en iyi transferi olur. E adam da bunun farkında, kariyeri açısından feci bir düşüş olacak onun açısından. Tabiki düşünecek, daha iyi teklif gelir mi diye bekleyecek , bu çok normal.

Kanı sar kırmızı akar dediğimiz denayer bile 3 kurus indirim yapmadı, boşta bekliyor. 26 yaşında 2 sene önce 28 m ödenmiş adam mı naz yapmayacak ? Ya da bekletmesi bizim neden zorumuza gidiyor anlamıyorum..

Arkadaşlar ülkemizde genel olarak gazeteci, spor gazetecisi ise hiç bulunmamaktadır. Afrika'nın göbeğinde medeniyet görmemiş kabilenin ormandan av haberi getiren habercisi, bunlardan daha fazla gazeteci. Bu, su gibi her yönetimin şekline girerek hayatını idame ettirmeye çabalayan arkadaşları ve yazdıklarını ciddiye alıp kendinizi strese sokmayın. Ateist, Deist, yerli kabile reisi, yahudi, italyan, fransız, ingiliz farketmez Türk kimliği olmayan herhangi birinin sözlerine güvenerek daha kaliteli bir bilgi akışı sağlamak mümkün.

Bir şey bildikleri yok. Bilgi kırıntıları kemirerek hayatlarını kazanmaya çabalayan arkadaşlar hepsi. Galatasaray için değil tüm spor basınını kastediyorum. Okuyan spor gazetecisi varsa verdiğim bu bilgi kırıntısından ne mal olduğu haberine ulaşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt