Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar yapılan transferleri ben ziyadesiyle başarılı buluyorum, Sergio'nun yüksek maliyeti dışında.

Bahsettiğim 3lü zaten zor oyuncular değiller sadece Faes için 10 civarı isteniyordu.

Abi, katılmakla beraber sadece Nelsson gibi oyuncu istihdamını sürdürecek isimler de gelmeli diye bir eleştiri yapılabilir belki. Gerçi keza bu sene sadece lig var belki bu sebepten girmemiş de olabilirler. Genel olarak gelenlerden kâr olarak gidebilecek bir isim yok gibi sanki tamamen ekonomik anekdot üzerinden söylüyorum bu cümlemi.

Marcao'nun karısına hamileyken küfürler edildiğini hatırlıyorum. O sezonu da iyi geçiriyorduk, kupada Alanyaya 3-2 kaybettik diye yaptılar.

Sosyal medyada bu nefret ortamını oluşturanlar bence de bedelini ödemeli. Eskiden birbirlerine söverlerdi statlarda, profil değişti pandemi oldu herkes sosyal medyaya indi, önceden kesinlikle böyle değildi.

Fenerbahçe başkanı gibi ortamı geren spor yöneticilerinin de bunda payı var.
bir maçta yere göğe sığdıramayıp yaptığı bir hatayla da öldüresiye nefret duyan kesimin sıkıntısı bu. psikolojik problem büyük ihtimal. ülke şartlarının da sonucu ama bu. önce aile, sonra okul sonra sosyal çevre falan derken dana gibi tartıp biçemeyen mallar yetişiyor. aynı yetiskinlikte olan bir dananın memlekete faydası daha fazladır. vala suc olmasa keramettin zevkle bu görevi yaparım o kadar nefret ediyorum bu tiplerden. buda benim psikolojik sıkıntım olsa gerek :d

2 aydır takımın 1. Önceliğine adam bulamadılar. Tabi senin görüşüne de saygı duyuyorum
Bu konu hakkındaki görüşüm şöyle.

Gueye ve Torreira istersek kolay bitmemesi normal. Ortalama biri istense bence alınmıştı şimdiye kadar.

kerem piatek d.man

yunus oliveira

mitzo

pva abdulkerim nelsson k.ayhan

muslera

en kötü ihtimal bu kadroyla çıkarız iş yapar her türlü

Muslera
Leo.. Nelsson.. Abdul.. Pva
Torreira.. Sergio
Yunus.. Evander.. Kerem
Seferovic

Okan
Boey.. Luyi.. Altyapı.. Kazım
Miçö.. Berkan/Taylan
Kılınç.. Akbaba/Hamza.. Barış
Gomis/Akman

Yedekler gene SOS veriyor. Kanatlara bak pff

Abi, katılmakla beraber sadece Nelsson gibi oyuncu istihdamını sürdürecek isimler de gelmeli diye bir eleştiri yapılabilir belki. Gerçi keza bu sene sadece lig var belki bu sebepten girmemiş de olabilirler. Genel olarak gelenlerden kâr olarak gidebilecek bir isim yok gibi sanki tamamen ekonomik anekdot üzerinden söylüyorum bu cümlemi.
Evet evet katılıyorum, bahsettiğim 3 oyuncu da satılabilir profillerdi o yüzden olası Nellson satışında.

kerem piatek d.man

yunus oliveira

mitzo

pva abdulkerim nelsson k.ayhan

muslera

en kötü ihtimal bu kadroyla çıkarız iş yapar her türlü
piatekin seferi kesebileceğini mi düşünüyorsun? ya da dennis man yunustan çok mu iyi? sağ beke stoper tandanslı herif koymuşsun.

mevcut kadroyu transferlerle daha kötü yapmışsın rengim 😄

Menejer oyunu buna derler güzelim
Seçmelisin birini
Bir şöyle bir böyle derken
Kaçırıp harcarsın sevgileri
Yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır
Gelen gideni aratır
Menejer oyunu buna derler güzelim aklını başından alır...
Keşke bütün gurbolar senin gibi olsa Kemalim

❤️

Marcao'nun karısına hamileyken küfürler edildiğini hatırlıyorum. O sezonu da iyi geçiriyorduk, kupada Alanyaya 3-2 kaybettik diye yaptılar.

Sosyal medyada bu nefret ortamını oluşturanlar bence de bedelini ödemeli. Eskiden birbirlerine söverlerdi statlarda, profil değişti pandemi oldu herkes sosyal medyaya indi, önceden kesinlikle böyle değildi.

Fenerbahçe başkanı gibi ortamı geren spor yöneticilerinin de bunda payı var.
Bir de insanları kin ve öfkeye yönelten sözüm ona kanaat lideri gibi davranan, tek derdi 3-5 etkileşim olan tipler var. Bahsettiğiniz taraftar profilinin ortasına oturmuş böyle kabilenin şamanı gibi yönlendiriyor bu güruhu.

bakın bu fanatizm konusunda ultraslan denen grubunda etkisi cok. kavgaya gidelim fb formalı birini bulduk mu dövelim, dalga geçelim tepki verise bidaha dövelim. en büyük biziz. herkes ayağını denk alacak minvalinde konusup acıklama yapmaya devam ederlerse kendilerinin gurur, kendini bilen akıllı adamlarında utanacağı daha cok nesil yetişir. onlara da kızamıyosun üni öğrencilerini kullanan bu adamlarda ayrı kör cahil. okul okumamaktan bahsetmiyorum bak insan olamamaktan bahsediyorum. varoluslarını neye hizmet ettiklerinin farkında değil çünkü bu vb gruplar.

en güzelini aziz yıldırım yapmıstı paralı köpekler sesinizi kesin diyerek. şöyle arkaya yaslanıp genclere nası zarar veriyorlar bir bakmalarını da tavsiye ederim. yarardan cok zararları oluyor. gs a hizmet ettiklerini sanarlar ama gelen topcunun boynuna ultraslan atkısı atarlar? bu ne yaman çelişki aga? bana bunu acıklasın biri.

Bu konu hakkındaki görüşüm şöyle.

Gueye ve Torreira istersek kolay bitmemesi normal. Ortalama biri istense bence alınmıştı şimdiye kadar.
Admin lig başladı. İlk haftalarda full deplasmandasın. Zaten geçen seneden yaralıyız. Düşme hattına gerileyecektik.

Hiç mi hazırlık yapılmadı. Ahmet Bulut olmasa Sergio ve Seferovici alamayacaktık mesela. Solbakken istiyoruz menajeri onu Napoliye götürüyor diyor ki size ortasaha oyuncumu öneriyorum ve onu alıyoruz.

Bıktım menajer kucağında gezmesinden kulübün. Abi Metin Öztürk ve Dursun Özbek beyenat vermedi mi transferlerin çoğu hazır diye. Nerde abi bu adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt