Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1659554396688.webp

Ek olarak yabancı oyuncu olsam ve Türkiye ligini bilsem, kıyısından dahi geçmem. Anca 30 üstünde yüksek maaş veriyorlar diye gelirim.

Bu ülkedeki nefretlik futbol ortamında olmankn alemi yok. Şu an niye satılıyor diyen Nelsson'a hesabını kapattırdılar bir dönem sezon içinde. Nelsson'a edilmedik küfür bırakmadılar.
futbolcuyu bi nebze anlarımda colugununa cocuguna ediyor sığırlar ya. topcunun karısına niye küfredersin aa marul cocugu. cahillik akıyor paçalardan. maca giderken durak panellerini kırmaya calısan gördüm ya. aa be yavsak o paneller olmasa neye göre inicen metrodan. hayatta tek bir dilek hakkım olsa bu vb bilinçsiz, anlayıssız, kendini beğenmiş, empatiden yoksun, varolusunu sorgulamayan beyinsizlerin gebermesini isterdim.ne güzel bir temizlik olurdu anasını satayim bir günde dünyanin enerjisi değişirdi yemin ederim. huzurla yasardi geriye kalanlar.

Sevilla gibi ölücü kulüpleri bir daha kapıdan içeri sokmayacaksın ki kimse sözleşmesi olan futbolcunu ayartıp en düşük fiyata almaya heveslenmesin.
Şikeciler kadar olamadık yahu. Koreli adam bizde olsaydı max 10 a giderdi.

La savaşın ortasındaki Shakhtar bile istediği teklif gelmeyince oyuncusunu satmıyor. Adamların başına bomba düşecek neredeyse ama yine de istediği fiyat olursa satıyor yoksa satmıyor

Bizim ki senelerdir nasıl bir beceriksizlik anlamadım

İzleyenlerin övdüğü Becir Omeragic sözleşmesinin son senesinde Nelsson 17-18'e giderse fırsat transferi olabilir.
Ben Faes'i isterdim 7-8e çözülse.

Omeragic, Anel gibi olmasa bari ama sözleşmesinin son senesinde olması iyimiş.

Mert Müldür + Faes + Vargas şeklinde bir paket yapardım o gelirle.

iki maçta denk geldim nası topcu olmus diyeceğimiz cinsten adamın hareketleri ya. haftada bir halı saha yapan beni koy anca bu kadar şaşırır ne yapacağımı bilemezdim herhalde.
Heyecan yaptı biraz. Inşallah duzelir. Bu sene resmi maç oynasinda anlarız et mi balık mi

Arkadaşlar şöyle bir konuya değinmek istiyorum bizim medyada en güvendiğimiz muhabirlere kadar hepsi Griliş bitti derken Avrupa basınında 1 tane haber yoktu önemli olan Avrupa basını onlar Arsenal kulübüyle antlaşma tamam diyorlar, Torreira içinde zaman kısa olduğunu söylüyorlar çünkü Arsenal kadroyu boşaltamadığı için Tielemans'ı transfer edemiyor. Transfer süreci çok uzamaz, Valencia Torreira yerine oynatabileceği o bölgede adamlar var üstüne bonservisi al diyorlar böyle bir şey de mümkün değil. Süreç çok uzamaz bugün yarın güzel haberleri alırız. Arsenal cephesi de bizim gibi düşünüyor Valencia, Sampdoria maliyetlerini karşılamayacağını söylüyorlar geriye biz kalıyoruz bir zahmette Muslera gerekeni yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt