- 1 Mayıs 2018
- 58.566
- 49.344
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özür dilerim
Gelmek istemiyorsa biraz sıkıntı açıkçası. Avrupa'da Türkiye Ortadoğu olarak görülüyor malesef...Ya bunlarda defolup gitsin. Adam İspanya’ya gitmek istiyor işte neyin tatavasını yapıyorsunuz.
futbolcuyu bi nebze anlarımda colugununa cocuguna ediyor sığırlar ya. topcunun karısına niye küfredersin aa marul cocugu. cahillik akıyor paçalardan. maca giderken durak panellerini kırmaya calısan gördüm ya. aa be yavsak o paneller olmasa neye göre inicen metrodan. hayatta tek bir dilek hakkım olsa bu vb bilinçsiz, anlayıssız, kendini beğenmiş, empatiden yoksun, varolusunu sorgulamayan beyinsizlerin gebermesini isterdim.ne güzel bir temizlik olurdu anasını satayim bir günde dünyanin enerjisi değişirdi yemin ederim. huzurla yasardi geriye kalanlar.Ek olarak yabancı oyuncu olsam ve Türkiye ligini bilsem, kıyısından dahi geçmem. Anca 30 üstünde yüksek maaş veriyorlar diye gelirim.
Bu ülkedeki nefretlik futbol ortamında olmankn alemi yok. Şu an niye satılıyor diyen Nelsson'a hesabını kapattırdılar bir dönem sezon içinde. Nelsson'a edilmedik küfür bırakmadılar.
iki maçta denk geldim nası topcu olmus diyeceğimiz cinsten adamın hareketleri ya. haftada bir halı saha yapan beni koy anca bu kadar şaşırır ne yapacağımı bilemezdim herhalde.Niye kucumsuyorsun çocuğu ayip Danyal Bey
Şikeciler kadar olamadık yahu. Koreli adam bizde olsaydı max 10 a giderdi.Sevilla gibi ölücü kulüpleri bir daha kapıdan içeri sokmayacaksın ki kimse sözleşmesi olan futbolcunu ayartıp en düşük fiyata almaya heveslenmesin.
Ben Faes'i isterdim 7-8e çözülse.İzleyenlerin övdüğü Becir Omeragic sözleşmesinin son senesinde Nelsson 17-18'e giderse fırsat transferi olabilir.
İstanbul'u ortadoğu sanan varsa, ve bu kişi yeterince maddiyatlı biriyse. Malın önde gidenidir..Gelmek istemiyorsa biraz sıkıntı açıkçası. Avrupa'da Türkiye Ortadoğu olarak görülüyor malesef...
Heyecan yaptı biraz. Inşallah duzelir. Bu sene resmi maç oynasinda anlarız et mi balık miiki maçta denk geldim nası topcu olmus diyeceğimiz cinsten adamın hareketleri ya. haftada bir halı saha yapan beni koy anca bu kadar şaşırır ne yapacağımı bilemezdim herhalde.
Kim getirecek admin şu üçlüyü sen realist bir adamsınBen Faes'i isterdim 7-8e çözülse.
Omeragic, Anel gibi olmasa bari ama sözleşmesinin son senesinde olması iyimiş.
Mert Müldür + Faes + Vargas şeklinde bir paket yapardım o gelirle.