Kaan Karaaslan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 231
- 360
- 608
Kalburüstü, hafif de olsa bu, bilinen bir “isim yapan” oyuncuyu alırken; Dünyada, samanyolu galaksisinde, evrende hatta kahinat üzerinde bizim kadar kabız bir kulüp yoktur arkadaş ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayri abi bugun ne yedin
Ayni hatayi ikinci kez yapacaklarini sanmiyorumBonuslar ve menajer komisyonu yine
sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibigs yine dimdik duruyor
Marcao'nun karısına hamileyken küfürler edildiğini hatırlıyorum. O sezonu da iyi geçiriyorduk, kupada Alanyaya 3-2 kaybettik diye yaptılar.futbolcuyu bi nebze anlarımda colugununa cocuguna ediyor sığırlar ya. topcunun karısına niye küfredersin aa marul cocugu. cahillik akıyor paçalardan. maca giderken durak panellerini kırmaya calısan gördüm ya. aa be yavsak o paneller olmasa neye göre inicen metrodan. hayatta tek bir dilek hakkım olsa bu vb bilinçsiz, anlayıssız, kendini beğenmiş, empatiden yoksun, varolusunu sorgulamayan beyinsizlerin gebermesini isterdim.ne güzel bir temizlik olurdu anasını satayim bir günde dünyanin enerjisi değişirdi yemin ederim. huzurla yasardi geriye kalanlar.
Adamlara detaylıca anlatmak gerekiyor.İstanbul'u ortadoğu sanan varsa, ve bu kişi yeterince maddiyatlı biriyse. Malın önde gidenidir..
bilemiyorum ama heyecan falan işi bilmeyen için geçerlidir. kendinden emin adam heyecan yapmaz. yapsa bile coktan kontrolünü sağlar. bak saha dısında cok cekingen özgüvensiz adam olur örnekleride vardir onlara bile sor sahada normal yasantısından daha rahat ve özgür hissederler. bu işin özü budur.Heyecan yaptı biraz. Inşallah duzelir. Bu sene resmi maç oynasinda anlarız et mi balık mi
Şu ana kadar yapılan transferleri ben ziyadesiyle başarılı buluyorum, Sergio'nun yüksek maliyeti dışında.Kim getirecek admin şu üçlüyü sen realist bir adamsın
Özür dilerim
Vınlatın bunu burdanVinlamak üzereydim birden olumlu haberler gelmeye basladi ne yapsam vinlasam mi kalsam mi
2 aydır takımın 1. Önceliğine adam bulamadılar. Tabi senin görüşüne de saygı duyuyorumŞu ana kadar yapılan transferleri ben ziyadesiyle başarılı buluyorum, Sergio'nun yüksek maliyeti dışında.
Bahsettiğim 3lü zaten zor oyuncular değiller sadece Faes için 10 civarı isteniyordu.
6li Chicken Mc Nuggets kaç Euro ordahayri abi bugun ne yedin
hakan abiiiiihayri abi bugun ne yedin