Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira ve Midstjö'lü bir orta saha Kerem ve Yunus'a saha içinde daha fazla özgürlük vaat ediyor. Çok kritik hamle.
Kesinlikle. Seferovic ve Torreira'nın varlıkları bile +10 gol katkısı demek bence Kerem ve Yunus için.

Sergio'da var mı o özellik bilmiyorum ama geçmişi pek skorer değildi yanlış hatırlamıyorsam
Hücumda özgür olursa yapabilir. Duran top ve akan oyunda ceza sahası çevresinde tehlikeli oyuncu.

Orhan Uluca'nin yayinini izledim az once

Torreira'yi övdü bayağı, tek 6 olur Torreira diyor

Ama bi 10 numara daha alınacakmış bunu kafamda oturtamıyorum diyor, Torreira alınacaksa yanında Miço ve Sergio oynamali, 10 numarayi oturtamiyorum diyor. O 3'lü orta saha ile oyunu tamamen rakip kaleye yıkarsın skor yükünü Yunus Sefer Kerem çeker diyor
Evander veya x bir ofansif orta saha, kadroya ofansif bir hamle seçeneği katmak demek. Opsiyon katıyor kadroya.

Torreira ve Midstjö'lü bir orta saha Kerem ve Yunus'a saha içinde daha fazla özgürlük vaat ediyor. Çok kritik hamle.
O özgürlüğü eğer her biri en az 10'ar gol yaparak kullanamazlarsa büyük patlarız yalnız. Ne Torreira ne Miço ne de Olivera skor katkısı olan isimler değiller. İleri 3'lüden en az 35-40 gol katkısı ve onları da en az 10 golle destekleyebilecek bir 10 numara lazım bize.

O özgürlüğü eğer her biri en az 10'ar gol yaparak kullanamazlarsa büyük patlarız yalnız. Ne Torreira ne Miço ne de Olivera skor katkısı olan isimler değiller. İleri 3'lüden en az 35-40 gol katkısı ve onları da en az 10 golle destekleyebilecek bir 10 numara lazım bize.
Oliveira ceza yayı çevresinde gezerse 10 golü rahat bulur.

2022-08-02 (9).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt