Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira konusunda

9227BE34-8E3F-4FC2-A1B4-7A692A652E19.webp

ne diyor?

Abidik gubidik, ıbıdık zıbıdık, tarrak kürrek, antin kuntin 2-3 adama 5-7 milyon vereceğine, taş gibi tam ihtiyacın olan, 26 yaşında potansiyeli yüksek adama ver kardeşim 3,5. Hatta 4 ver. Babel malına verdik kaç sene boyunca o parayı. 40 yılda bir denk getirmişsin kulübü ike anlaşarak oyuncuyla görüşmeyi. 300-500-1 milyon için şu adamı kaçırmayın kardeşim, yeter be yapmayın aga pazarlık düşünmeyin artık saçın paramızı sağa sola,bu zamana kadar düşüne düşüne sanki bi bk oldu. Nefret ediyorum illet oluyorum artık şu pazarlıklardan, neyse parası verin alın yahu, büyük kulüp olduğunu bazı durumlarda göster be yahu. Tam da göstermen gereken yer bura. İhtiyacın var denk gelmiş, al ve gel. 3,5 istiyorsa 4 ver al gel, bak nasıl ikna oluyo o zaman.

Sahada seni fazla oyuncuyla oynuyormuş gibi gösteren oyuncular vardır. 11/12 sezonunu hatırlayalım. Elmander bunun en net örneğiydi. Çevresini o kadar rahatlatıyordu ki Selçuk ve Melo çift haneli gol sayılarına ulaştı. O sezon kadar gol atmamıştır bir daha ikisi de. Şimdi benzer profilde bir Seferovic var. Üzerine bir de Torreira gibi bir dinamo gelirse sahadaki her oyuncunun verimi iki katına çıkar. Ben hiç kısır kalacağımızı düşünmüyorum. Safkan bir 10 olmazsa olmaz değil. Gelirse tabi taktiksel çeşitlilik olur, itiraz etmem.

Melo da bize gelene kadar sezonda kafayla falan max 3-4 golü olan adamdı. Bizde ilk senesinde 10+ gol attı bi o kadar asist yaptı. Takımda Muslera dahil golsüz kapatan olmamıştı. Yeter ki takım, takım olarak oynasın gol bi şekilde gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt