Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.382
- 1.938
Dik durmaliyiz Nelsson transferinde. Anca yerine 2 adam (en iyisi bir türk ve bir yabanci) hazirsa, ve isteyen takim 20 milyon direk pesin verirlerse satmaya sicak bakardim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aldıkları paranın altına koymazlar herhalde. gerçi 4m bayılıp 200bine muhammedi kiraladık. dönüp dolasıp bize geri dönmesi %99. ha oynarsa ritim yakalaması da muhtemel seceneklerden. potansiyel var ama eksik bir cok sey de var. tamamen oyuncunun kendini mental olarak geliştirmesine bakar. antrenman sonrasında geliyor çünkü bu işlerin. kafası calısacak oyuncunun ilk etapta.evet önemli, kiralamalardan farkı kalmaz düşük bir bedel koydurursa
Bonservisi için demedim maaşı için dedim. Küme düşmemeye oynayacak takımı tercih edecekse de keyfi bilir20 milyona adam satıyor. Verebilir bence
O herif rogon ile dolap çevirme işlerine girdi ve bir şekilde bizden kaçabileceğini düşündü herhalde. Ama onun da kulağını sağlam çekersek zamanla ettiği mallığı anlar, 1 sezon oynatmasak kariyeri mahvolurboey örneği var önümüzde ya. pırıl pırıl yetenek herif ama mal.
Torreira olmazsa acaba alternatif var mı?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok canım altına koymazlar tabi. örnek veriyorum 8'e alırız, 12m Avrupa kulüpleri için bir serbest kalma koydurur eğer burada 3-4 sezon kalmayı düşünmüyorsa ki bence düşünmüyordur, üzücü olur. Bi 3 sezon temizinden izlemek isterim. Tabi önce gelmesi lazım ama bu tarz önemli topcularda da serbest kalma bedeli can sıkıyor sonrasındaaldıkları paranın altına koymazlar herhalde. gerçi 4m bayılıp 200bine muhammedi kiraladık. dönüp dolasıp bize geri dönmesi %99. ha oynarsa ritim yakalaması da muhtemel seceneklerden. potansiyel var ama eksik bir cok sey de var. tamamen oyuncunun kendini mental olarak geliştirmesine bakar. antrenman sonrasında geliyor çünkü bu işlerin. kafası calısacak oyuncunun ilk etapta.
bu kadar keskin kararlar alan adam tartıp biçmiştir geleceğini de sözlesmesi devam edip böyle tavırlara girmek için ya elin kuvvetli olacak, yada ağır gerzekalı olacaksın. baska 3. secenek yok. debuga yı bilmem de izlemedim çünkü öncesini hiç, omardan kat kat iyi topçu. yani koy sağ beke yıllarca bakma o tarafa o kadar güveniyorum boey e.O herif rogon ile dolap çevirme işlerine girdi ve bir şekilde bizden kaçabileceğini düşündü herhalde. Ama onun da kulağını sağlam çekersek zamanla ettiği mallığı anlar, 1 sezon oynatmasak kariyeri mahvolur
damsgaard kac aliodu samptan @Sami Karakoç