Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dik durmaliyiz Nelsson transferinde. Anca yerine 2 adam (en iyisi bir türk ve bir yabanci) hazirsa, ve isteyen takim 20 milyon direk pesin verirlerse satmaya sicak bakardim.

evet önemli, kiralamalardan farkı kalmaz düşük bir bedel koydurursa
aldıkları paranın altına koymazlar herhalde. gerçi 4m bayılıp 200bine muhammedi kiraladık. dönüp dolasıp bize geri dönmesi %99. ha oynarsa ritim yakalaması da muhtemel seceneklerden. potansiyel var ama eksik bir cok sey de var. tamamen oyuncunun kendini mental olarak geliştirmesine bakar. antrenman sonrasında geliyor çünkü bu işlerin. kafası calısacak oyuncunun ilk etapta.

boey örneği var önümüzde ya. pırıl pırıl yetenek herif ama mal.
O herif rogon ile dolap çevirme işlerine girdi ve bir şekilde bizden kaçabileceğini düşündü herhalde. Ama onun da kulağını sağlam çekersek zamanla ettiği mallığı anlar, 1 sezon oynatmasak kariyeri mahvolur

1659513042059.webp

aldıkları paranın altına koymazlar herhalde. gerçi 4m bayılıp 200bine muhammedi kiraladık. dönüp dolasıp bize geri dönmesi %99. ha oynarsa ritim yakalaması da muhtemel seceneklerden. potansiyel var ama eksik bir cok sey de var. tamamen oyuncunun kendini mental olarak geliştirmesine bakar. antrenman sonrasında geliyor çünkü bu işlerin. kafası calısacak oyuncunun ilk etapta.
yok canım altına koymazlar tabi. örnek veriyorum 8'e alırız, 12m Avrupa kulüpleri için bir serbest kalma koydurur eğer burada 3-4 sezon kalmayı düşünmüyorsa ki bence düşünmüyordur, üzücü olur. Bi 3 sezon temizinden izlemek isterim. Tabi önce gelmesi lazım ama bu tarz önemli topcularda da serbest kalma bedeli can sıkıyor sonrasında

O herif rogon ile dolap çevirme işlerine girdi ve bir şekilde bizden kaçabileceğini düşündü herhalde. Ama onun da kulağını sağlam çekersek zamanla ettiği mallığı anlar, 1 sezon oynatmasak kariyeri mahvolur
bu kadar keskin kararlar alan adam tartıp biçmiştir geleceğini de sözlesmesi devam edip böyle tavırlara girmek için ya elin kuvvetli olacak, yada ağır gerzekalı olacaksın. baska 3. secenek yok. debuga yı bilmem de izlemedim çünkü öncesini hiç, omardan kat kat iyi topçu. yani koy sağ beke yıllarca bakma o tarafa o kadar güveniyorum boey e.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt