Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gscimbom'un en ufak fırsat bulduğunda kulüp efsanesi Fatih Terim'e Skibbe muamelesi yapması iyice can sıkmaya başladı. Yine 50-100 kişiyi engelleyecek diyecek enerjiyi bulunca tekrar gireriz artık. Yazık valla.
Şu Morutandan 3,5, Berkandan 4, Ömerin uzayan sözleşmesinden, Cicadan da 7 milyonu bi çıkaralım sonra bakarız.

Nelsson konusunda taraftarın ciddi baskısı lazım. Dünya Kupasında garanti oynayacak bir adam. Kaldı ki Danimarka son maçlarda ve geçen Avrupa Şampiyonasında oldukça iyiydi. Nelsson'u ederinden de fazla bir paraya gönderme şansımız var.

benim anladığım transferler yatmış, suç da yine en güçsüze cenk ergüne atılmış. bıktım bu kulübün katakulleli işlerinden yeter be

Konudan bağımsız, Bi de böyle bi haltlar biliyomuş gibi ortalığa fitne salma meraklısı sözde kongre üyeleri türedi son yıllarda. Bişey biliyorsan açıkla ve yasal yollardan mücadele et lavuk, ne kıvırıyorsun. Adının sonuna da o. koymuş ki ne olduğu anlaşılsın diye.. asıl bu uzaktan kumandalı tiplerden kurtulmalı bu kulüp

Yine çok geç kalıyor çapsizlar. Adam gibi transferden anlayan bir yönetici gelmedi şu kulübe. Genel kurula bakınca, içi geçmiş havuzcu tayfayi da görünce yapacak bir şey de yok galiba.

Yönetimin şu ana kadar yapmış olduğu transferlere olan güvenim tam. Torreira zaten konuşulan fiyatlara nazaran çok fizibil bir transfer olmayacaktı. O rakamlara çok daha iyi bir 6 numara bulacağımıza eminim. Alternatiflerle görüşmeler devam ediyordur bence. Medyaya isim düşmeden gizli yapılıyordur. Bir isim çıktıktan sonra 3 gün içinde gelmiyorsa olmayacağı bellidir.

Grillitsch’i basına bu kadar sakız ettikten sonra o ekstra ne kadarsa onu da ödeyip almalarını beklerdim. Antalya maçında da mis gibi tam kadro olurduk.

Torreira olur veya olmaz bundan bağımsız olarak, takımın en acil transfer isteyen bölgesini Ağustos’un ortasına bırakmak hata.

Galatasaray rotayı Lemina'ya çevirdi ve yıldız oyuncu yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacak bilgisine ulaştım evet Gökhan sen de duyumlar nasıl :D
Para göndermeyen izleyici soru sormuştur : Gökhan sen de hala tatildesin be kardeşim.
39 Euro yollayan gurbetçi Ronaldo Gs'de mi demiştir : Kardeşim Galatasaray Ronaldo'yu alamasa bile ona yakın birisini alacak bendeki bilgiler bu yönde.

Nelson gönderip denayer Kaan Ayhan Mert muldur alınıp Mert Çetin de kiralık alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt