Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ederi bu ülke piyasasının. trdeki istatistikler adamlar için bir şey ifade etmiyor. ancak cl inde boy gösterdiğinde oradaki performansı kısas herifler için. yanlıs da sayılmazlar. takımında inanılmaz işler yapmıyorsa haland gibi astronomik rakamları kimse vermez. o rakamları da 2 3 takım falan verir zaten anca. diğğer oyuncular için 25m se piyasası 10dan baslıyor işte teklifler. bizim tekliflerde farklı değil.

kim neden 19a gitti o zaman

bariz yönetim beceriksizliği bizimkisi

ndiaye, elif, cenk, muric vb...

0723039D-F38B-480C-804B-4E7AF47E3134.webp

Bir kac kez burada Nelsson’un hava toplarinda iyi olmadigina dair yorumlara rastladim. Sezon icerisinde zaman zaman istatistik paylasiyorum ve yine bazilarini bilgilendirelim.

Bugün akşama belli olur dün gece Fabrizio'ya sormuştu muhtemelen akşam tekrardan Torreiro Galatasaray'da deriz umarım son olur uçağa atlayıp gelir.

Nelson'un üst seviye denebilecek 1 tane bile özelliği yok. Sırıtmayan ancak Avrupa standartlarında vasat bir stoper.

Ne hava topu, ne sürati, ne çabukluğu, ne sertliği ne de tekniği dikkat çeken birisi değil. Bazılarını belli ölçüde yapıyor, bazılarındaysa kötü
Tarık Çamdal ile karıştırmış olmayasın rengim.

Bizmi bulacağız futbolcuyu.reis herşeyide savunma be arkadaş..

Yemin ederim şu takımda satılmayacak oyuncu yokdur.15 milyona bal gibide satılır nellson.bu adam öyle hiçbir zaman üst seviyeye çıkamayacak bunu bilin.elinde örnek ribery gibi adam varsa beklersin..İstediğin teklifler gelmezse geri çevirirsin.Adamdaki kalite ve futbolcu özellikleri belli.

Buradaki sıkıntı marcaonun,nelsonun satılması değil.Başımızda iş bilmez ve çapsız yöneticilerin olması.bu adamların yeri bal gibide doldurulur.Bu şimdi değil senelerden beri öyle.

Ama sen şimdi bu yöneticilleride savunacaksın.kusura bakma ama beyin her halükarda korumaya programlanmış.Ne desek nafile.

Ben şunuda söyliyim.torreira tarihin en iyi transferlerinden biri olur.senelerden beri eksikliğini çektiğimiz mevkiye cuk diye oturur.bunun dışında şu ana kadar transfer dönemi benim için net başarısız geçmişdir.

Kiradan gelen yunus haricinde belkide fark yaratacak oyuncu yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim neden 19a gitti o zaman

bariz yönetim beceriksizliği bizimkisi

ndiaye, elif, cenk, muric vb...
gerçek rakamları yansıttığını düşünmüyorum o bonservislerin. ya iyi bağlantıları var sattıkları rakam üzerinden ciddi manada komisyon veriyorlar yada rakamları şişirip koc cebinden kasa kolaylığı sağlıyor. baska bir ihtimal yok.

kim 19 a gitti 5m komisyon verilmediği ne malum? tamamen satış-alış dengesini sağlamak için yapılan hareketler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt