Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa Liginde çok az gol yiyerek gruptan çıktık. Brezilyalı + sol ayaklı. Kim Min Jea ile kıyasladığımızda çok çok ucuza gitti. Oyun kuran sol ayaklı stoper ve çok iyi bir Avrupa sezonu geçirdi. Diğeri ise Avrupa'da dağıttılar. Ödenen bonservislerin tam tersi olması lazım. Nelsson'da durum daha da farklı milli takım avantajı var. Dünya Kupasında iyi bir performans gösterirse 25'e direkt gider.12m euro + 3m euro nasil bedava oluyor anlamadim. Biz kendimizi fazla buyutuyoruz sanki. Marcao satisini saymazsak tarihimizde sadece 4 kez 10m+ satis yapmisiz. Marcao’da bonuslar gerceklesirse Bruma ile birlikte tarihimizin en yuksek 2. satisi olacak. 1. sirada Ndiaye var, 16 milyon euro.
Benim Marcao satisinda 15m euro civari bir beklentim vardi. Daha iyi pazarlik yaparak 15m euro net + bonus karsiliginda da satilabilirdi ama hic bir zaman oyuncu satisinda basarili olmadik. 12m+bonus cok iyi bir satis degil ama oyle bedavaya gitti denilecek bir satis kesinlikle degil.
o sigir o kadar teklifi reddeti simdi ts ye mi dustu vah vahts alıyormuş zaten üstat
Orası öyle tabii ki, kendisi de İspanya'ya gitmek istedi, sakatlıktan sonra form tutamadı zaten. Partey olmasa yine ayrılacaktı o dönem muhtemelenBenim bildiğim kadarıyla oyuncu kendi ayrılmak isteyince takasa ekleniyor zira transfer bedelini düşürmedi bile, sadece kiralandı. Stil olarak da çok farklılar zaten, Partey daha bir 8imsi 6.
Burada nelsona 7 verilmez diyenlerin basindan beri o riski biz almamalıydık diye dedim ki cikaldaoda patladik. Madem aldik madem bir suru talebi var en az 20m euro istenmeliNelson'un üst seviye denebilecek 1 tane bile özelliği yok. Sırıtmayan ancak Avrupa standartlarında vasat bir stoper.
Ne hava topu, ne sürati, ne çabukluğu, ne sertliği ne de tekniği dikkat çeken birisi değil. Bazılarını belli ölçüde yapıyor, bazılarındaysa kötü
Uzun boylusunu da gördük. (N’zonzi)zaten boyu kısaydı
Nelson'un üst seviye denebilecek 1 tane bile özelliği yok. Sırıtmayan ancak Avrupa standartlarında vasat bir stoper.
Ne hava topu, ne sürati, ne çabukluğu, ne sertliği ne de tekniği dikkat çeken birisi değil. Bazılarını belli ölçüde yapıyor, bazılarındaysa kötü
Saddam gibi saklaniyorBurhan nerde saklandı mi
Bu kadar basit.
Yahu arkadaş çıkdırıcam.Bu çapsız yönetimlerdende bu iş bilmez taraftardanda bıkdım.
Ben iddaa ediyorum buradayım sevilla marcaoyu bizden aldığı paranın bir kuruş fazlasına bile satamaz.
Buradaki sıkıntı ne göndermeyi biliyoruz nede almayı.
Kim ne kadar eder kim ne kadar satılır kimsenin birşey bildiği yok.
Cicayı deli gibi savunuyorlardı burada.25 milyon serbest kalma bedeli vardı. Ne oldu şimdi göndermek için takla atıyoruz.
Arkadaş nelson gitmesin. Bunlar yerini dolduramaz derseniz anlarım.Ama yok 15’e satan haindir yok 25 milyondan aşağıya satılmaz falan bunlar anlamsız sözler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao olayından sonra mı acaba Cenk Ergün'ün yetkileri alındı
Dedigim gibi oyuncu satisi konusunda hic bir zaman basarili olmadik. Nelsson konusuna gelince 25 milyon hayal. 5 buyuk ligdeki takimlar bu parayi verecek olsa bizim lige bakmazlar. Kaldi ki Dunya Kupasinda oynayacaginin garantisi yok. Kjaer, Christensen ve Andersen varken Nelsson yedekte oturur.Avrupa Liginde çok az gol yiyerek gruptan çıktık. Brezilyalı + sol ayaklı. Kim Min Jea ile kıyasladığımızda çok çok ucuza gitti. Oyun kuran sol ayaklı stoper ve çok iyi bir Avrupa sezonu geçirdi. Diğeri ise Avrupa'da dağıttılar. Ödenen bonservislerin tam tersi olması lazım. Nelsson'da durum daha da farklı milli takım avantajı var. Dünya Kupasında iyi bir performans gösterirse 25'e direkt gider.
Wurph.comwasf.com