- 12 Ocak 2013
- 52.149
- 62.058
- 4.323
Gunduzi nerden çıktı fruko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gunduzi nerden çıktı fruko
Aydınlat bizi o zaman antrenman teknikleri hakkında. Ben taraftarım kardeşim oradaki profesyonel ne yaptığı beni ilgilendirmez biliyor ki bir şeyler yapıyor. Ben takımın 90 dakikayı çıkarıp çıkarmamasına, fiziksel durumuna sahadaki ikili mücadelesine bakarım.Her hoca/ekibi aynı kalitede antreman yaptırmadığına göre iyisi kötüsü var demek ki? Ayrıca bilgim olmadığını nereden çıkartıyorsun?
Boş yapma ya işine bak herşeye cevap vermek zorunda değilsin neyi eleştireceğimi sana mı soracağımAydınlat bizi o zaman antrenman teknikleri hakkında. Ben taraftarım kardeşim oradaki profesyonel ne yaptığı beni ilgilendirmez biliyor ki bir şeyler yapıyor. Ben takımın 90 dakikayı çıkarıp çıkarmamasına, fiziksel durumuna sahadaki ikili mücadelesine bakarım.
Bir antrenman fotosundan eleştirecek bir şeyler buluyorsunuz boş boş işler. Takımı o antrenmanı sahada bir gör sonra gel burada ahkam kes.
Haklisin ama 5.maddede ki 13.olmamizin direk ortasaha ile alakası olduğunu düşünüyorum.Simdi bazilari hakli olarak diyecek ki bir kac gun sonra lig basliyor, zaten Marcao gitmis niye Nelsson’u bu kadar satmaya meraklissin.
1. Nelsson’a 7m euro vermemizin sebebi faydalanip kar ederek satmak.
2. 17-18m euro’luk satis tarihimizin en yuksek satisi olur.
3. Ozan Kabak, Marcao, olasi Nelsson satisinda genc oyuncularin bize bakis acisi degisir. Bizi basamak olarak goren potansiyelli genc oyunculari ikna etmek daha kolay olur.
4. Degerini bulan her oyuncu satilmali. Seneye avrupa yok yani seneye ayni teklif gelmeyebilir.
5. Nelsson-Marcao tandemi ile ligi 13. bitirdik. Vasat stoperler ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile sampiyon olamazsin.
Kutup ayılari çok yanlizSorun küresel ısınma herhalde.
Şimdi söylerdim de ban yerim reisGunduzi nerden çıktı fruko
Berkan a Beşiktaş mi sulanıyordu ?oley be berkan kalmış
eeee armut dinine düşermişHepsi birbirine benziyor bunların yaw
GscimbomMobile