Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunduzi nerden çıktı fruko
ocdenizci - Kopya.webp

Her hoca/ekibi aynı kalitede antreman yaptırmadığına göre iyisi kötüsü var demek ki? Ayrıca bilgim olmadığını nereden çıkartıyorsun?
Aydınlat bizi o zaman antrenman teknikleri hakkında. Ben taraftarım kardeşim oradaki profesyonel ne yaptığı beni ilgilendirmez biliyor ki bir şeyler yapıyor. Ben takımın 90 dakikayı çıkarıp çıkarmamasına, fiziksel durumuna sahadaki ikili mücadelesine bakarım.
Bir antrenman fotosundan eleştirecek bir şeyler buluyorsunuz boş boş işler. Takımı o antrenmanı sahada bir gör sonra gel burada ahkam kes.

Simdi bazilari hakli olarak diyecek ki bir kac gun sonra lig basliyor, zaten Marcao gitmis niye Nelsson’u bu kadar satmaya meraklissin.

1. Nelsson’a 7m euro vermemizin sebebi faydalanip kar ederek satmak.

2. 17-18m euro’luk satis tarihimizin en yuksek satisi olur.

3. Ozan Kabak, Marcao, olasi Nelsson satisinda genc oyuncularin bize bakis acisi degisir. Bizi basamak olarak goren potansiyelli genc oyunculari ikna etmek daha kolay olur.

4. Degerini bulan her oyuncu satilmali. Seneye avrupa yok yani seneye ayni teklif gelmeyebilir.

5. Nelsson-Marcao tandemi ile ligi 13. bitirdik. Vasat stoperler ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile sampiyon olamazsin.

Aydınlat bizi o zaman antrenman teknikleri hakkında. Ben taraftarım kardeşim oradaki profesyonel ne yaptığı beni ilgilendirmez biliyor ki bir şeyler yapıyor. Ben takımın 90 dakikayı çıkarıp çıkarmamasına, fiziksel durumuna sahadaki ikili mücadelesine bakarım.
Bir antrenman fotosundan eleştirecek bir şeyler buluyorsunuz boş boş işler. Takımı o antrenmanı sahada bir gör sonra gel burada ahkam kes.
Boş yapma ya işine bak herşeye cevap vermek zorunda değilsin neyi eleştireceğimi sana mı soracağım

Simdi bazilari hakli olarak diyecek ki bir kac gun sonra lig basliyor, zaten Marcao gitmis niye Nelsson’u bu kadar satmaya meraklissin.

1. Nelsson’a 7m euro vermemizin sebebi faydalanip kar ederek satmak.

2. 17-18m euro’luk satis tarihimizin en yuksek satisi olur.

3. Ozan Kabak, Marcao, olasi Nelsson satisinda genc oyuncularin bize bakis acisi degisir. Bizi basamak olarak goren potansiyelli genc oyunculari ikna etmek daha kolay olur.

4. Degerini bulan her oyuncu satilmali. Seneye avrupa yok yani seneye ayni teklif gelmeyebilir.

5. Nelsson-Marcao tandemi ile ligi 13. bitirdik. Vasat stoperler ile sampiyon olabilirsin ama vasat orta saha ve hucum hatti ile sampiyon olamazsin.
Haklisin ama 5.maddede ki 13.olmamizin direk ortasaha ile alakası olduğunu düşünüyorum.
Ortasaha ne top kapti ne top kesti elini kolunu sallaya her kes bizim ceza sahası içindeydi geçen sene.
Üstüne marcao 8 maç ceza yedi sezon başında.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt