Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.263
- 12.996
- 2.828
Noldi kimse gelmeyince evanderemi sarildin.evander için hiç haber çıkmaması enteresan. bir anda kesildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldi kimse gelmeyince evanderemi sarildin.evander için hiç haber çıkmaması enteresan. bir anda kesildi

Emre Kaplan in tutan haberi olmadığı icin rahat tabiIsin cibani aslinda emre kaplan. Gecenin ikisinde cik GS 6 nosunu buldu diye twit at. Simdi Kabak burhana patladi kendisi her zaman ki gibi ortalikta yok.
Herifin evini nerden biliyomuş yav.Arsenal taraftarından biri şunu yazmış istenmeyen bir kişiyi alıntıladığı için direk yazıp paylaşıyorum
-Lucas torreira was picked up from spowell house at 8 tonight with his bags packed
Çantalarını toplamış Valencia’ya gidiyormuşArsenal taraftarından biri şunu yazmış istenmeyen bir kişiyi alıntıladığı için direk yazıp paylaşıyorum
-Lucas torreira was picked up from spowell house at 8 tonight with his bags packed
Denk gelen illa ki olur bizde de denk gelenler oluyorHerifin evini nerden biliyomuş yav.

Bende açık kullanıyorum temayı niye öyle dedin şimdi.gözlerin ağrmıyor mu reis açık tema da :d
Oyuncu da sorun yok ama 1.5 imza parası istiyorlar orada sorun var diyor salim ve burhan...
E bu oyuncuyla sorun olduğu anlamı taşımıyor mu ? Anlaşılmamış işte haluk maalesef haklı
güzel otelmiş, sayesinde kültürüm genişlediArsenal taraftarından biri şunu yazmış istenmeyen bir kişiyi alıntıladığı için direk yazıp paylaşıyorum
Menejeriyle konuşan torreira anlık:
gözlerimi ağrıtıyor fena. her sitede koyu tema kullanıyorum artıkBende açık kullanıyorum temayı niye öyle dedin şimdi.
Emre Kaplan in tutan haberi olmadığı icin rahat tabi![]()
Bende okumakta zorluk çekiyorum koyu tema da genelde nedense.gözlerimi ağrıtıyor fena. her sitede koyu tema kullanıyorum artık
Ulan Midstjö'ye yazık oldu, herif kimse karşılamadı, geldi gündem direkt Lucas'a döndü.
belki üzerinde baskı olmaz, daha iyi olurUlan Midstjö'ye yazık oldu, herif kimse karşılamadı, geldi gündem direkt Lucas'a döndü.